Palvelumuotoilija / Kojamo Oyj

Haemme nyt paremman kaupunkiasumisen rakentajaksi PALVELUMUOTOILIJAA.

Palvelumuotoilijana Kojamolla luot ja ylläpidät toimintamalleja Lumo Kotien asiakaskeskeiseen toiminnan kehittämiseen ja palvelumuotoilukulttuurin edistämiseen. Vastaat vuokra-asukkaan asiakaspolun ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä fyysisessä että digitaalisessa ympäristössä palvelumuotoilun menetelmin. Fasilitoit ratkaisujen luomista kehityskohteisiin, joita on yhdessä datan ja asiakasymmärryksen pohjalta priorisoitu. Asiakashaastatteluiden ja asiakaskyselyiden toteuttaminen muun asiakastutkimuksen tueksi on myös tärkeä osa työnkuvaasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun muassa UX-designerin ja muiden digipalveluita kehittävien kollegoiden kanssa sekä uusien asuntojen rakennuttamisesta ja asuvien asukkaiden palvelemisesta vastaavien liiketoimintayksiköiden kanssa. 

Olet tärkeä osa asiakaskokemus, markkinointi ja viestintäosaston toimintaa ja noin 15 hengen tiimiä. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168 a, Helsinki. Teemme hybridityötä, johon kuuluu sekä etätyö että toimistopäiviä. 

Menestyt ja viihdyt meillä, jos:

Tarjoamme sinulle:

Olemme tunnettuja tuloksellisesta yrityskulttuurista ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana täältä. Tutustu meihin työnantajana myös Instagramissa, tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Heräsikö kysyttävää? Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esihenkilösi Head of Customer Experience Lauri Peltonen tiistaina 13.6.2023 klo 15-17 välisenä aikana numeron +358 40 509 7950 kautta. Muina ajankohtina tavoitat Laurin parhaiten sähköpostitse: lauri.peltonen(at)kojamo.fi.

Hae meille! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta sunnuntaihin 25.6.2023 mennessä.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV: stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Mikä Kojamo on?

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!
Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Hae paikkaa.