Palvelumuotoilija / Metsähallitus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Etsimme nyt joukkomme määräaikaiseen työsuhteeseen palvelumuotoilijaa Digi ja asiakaskokemus -yksikköön edistämään palvelumuotoilun menetelmien käyttämistä ja asiakaskokemuksen kehittämistä Luontopalveluissa ja Eräpalveluissa. Määräaikainen työsuhde ajalle 1.8.2022-31.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Julkisten hallintotehtävien Digi ja asiakaskokemus -yksikössä tehtävämme on mahdollistaa asiakasymmärrykseen perustuvan palveluiden, tuotteiden ja toiminnan kehittäminen. Luomme edellytykset yhtenäisen ja sujuvan asiakaskokemuksen kehittämiseen. Jatkossa panostamme entistä enemmän palveluiden ja prosessien digitalisointiin. Tässä roolissa pääset vahvasti mukaan tähän työhön.

Palvelumuotoilijan roolissa kehität yhdessä asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa asiakasymmärrykseen perustuvia ratkaisuja ja tuotat niistä toteutettavia palvelukonsepteja monipuolisissa projekteissa. Osallistut monikanavaisen palvelukonseptin kehittämiseen, olet mukana kasvattamassa organisaation muotoilukypsyyttä ja pääset rakentamaan organisaation yhteistä palvelumuotoilun työkalupakkia konkreettisissa projekteissa. Roolisi on vahvistaa yhteisiä kehittämisen tapoja läpi eri alueyksiköiden ja tiimien. Pääset osaksi suunnittelutiimiä, joka vastaa tulevaisuuden retkeilijöiden ja luonnossa liikkujien sovelluksesta ja muista digitaalisista palveluista.

Toivomme sinulta

Katsomme eduksi jatkuvan parantamisen periaatteiden ja lean-ajattelumallin osaamisen, kokemuksen tiedolla johtamisesta, UX/UI -suunnittelusta ja design systemsien kehittämisestä. Tarkempi rooli muotoutuu osaamisen ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Olet laaja-alainen, yhteistyökykyinen ja innostut erilaisista asiakaskokemuksen kehittämistehtävistä. Hahmotat yksityiskohtia ja kokonaisuuksia sekä liikut sujuvasti näiden välillä. Asioiden monimutkaisuus kiehtoo ja haastaa sinua toimimaan sinnikkäästi. Langat pysyvät käsissäsi, vaikka niitä voi olla samanaikaisesti useita. Työskentelet sujuvasti itsenäisesti ja osana tiimiä. Haluat kehittää ja kehittyä tehtävissäsi sekä jaat mieluusti osaamistasi. Etsimämme henkilö on innostunut asiakaskokemuksen kehittäjä, jolla on kyky inspiroida muutkin mukaan asiakaslähtöiseen kehittämistyöhön. Tarkempi työnkuva muovautuu omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kehitysmyönteisen työympäristön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tässä tehtävässä pääset yhdistämään luontoteemat, vastuullisuuden ja asiakaskeskeisyyden palveluiden kehittämisessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Noudatamme monipaikkatyötä ja tehtävän sijaintipaikka on sovittavissa.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si ja mahdollisen portfoliosi.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa johtava palvelumuotoilija Susanne Nylund, puh. 040 3521089. Tavoitettavissa torstaina 19.5. klo 9-11 ja maanantaina 23.5. klo 15-16.30.