Palvelumuotoilija / Netum Oy

Etsimme joukkoomme kokenutta palvelumuotoilijaa kehittämään asiakaskokemusta ja digitaalisia palveluja yhdessä eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijoidemme kanssa. Voisitko sinä olla tiimimme seuraava vahvistus?

Avaimet tehtävässä onnistumiseen

Olet palvelumuotoilun ammattilainen, joka tukee asiakkaidemme kasvua ja vahvistaa asiakaskokemusta luoden lisäarvoa asiakkaillemme. Sinulla on vähintään 2-5 vuotta työkokemusta asiakaslähtöisestä palvelumuotoilusta joko konsulttina, toimistossa tai yrityksessä. Työssäsi toimit keskeisessä roolissa uusien toiminnallisuuksien ja palvelujen suunnittelussa sekä määrittelyssä. Arvostamme myös käytännön kokemusta palvelujen ja prosessien suunnittelutyöstä.

Riippuen roolistasi, työnkuvasi voi koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

– Yhdistät asiantuntijat ja asiakkaat kehittämään yhdessä palveluita kohti parempaa asiakaskokemusta.

– Hallitset asiakasymmärryksen menetelmiä ja osaat yhdistellä tietoa eri lähteistä ja tuottaa merkityksellistä, asiakkaita ja liiketoimintaa hyödyttävää tietoa.

– Sinulla on kokemusta yhteiskehittämisestä, osallistamisesta, työpajojen suunnittelusta sekä fasilitoinnista.

– Osaat hahmottaa asioita isommassa kuvassa.

– Palvelumuotoilun eri metodien osaaminen antaa hyvät työkalut asiakasymmärryksen syventämiseen.

– Kokemus suunnittelutyökalujen hyödyntämisestä (esim. Figma tai Miro) katsotaan eduksesi.

– Pystyt tarvittaessa toimimaan myös myynnin tukena.

Arvostamme moniosaajia ja näemme erityisen hyödyllisenä, jos pystyt toimimaan useissa erilaisissa rooleissa. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, joka sisältää myös palvelumuotoilun opintoja. Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaa ja sovellat osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Meillä tekemisen keskiössä on, että arki työssäsi on mukavaa. Tarjoamme uuden ja varmasti mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä IT-alan yrityksessä. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja voit luottaa siihen, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä jollain toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Hämeenlinnassa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden.

Käyttöösi saat modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi on mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa harrastus- ja virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:n sekä mahdollisen portfolion palkkatoiveineen 11.6.2023 mennessä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan esimerkiksi elokuusta alkaen. Valittavalle henkilölle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Lisätietoja rekrytointiprosessistamme voit tiedustella rekrytoijaltamme Veera Innalta (puh. +358 445114574, veera.inna(at)netum.fi). Odotamme innolla hakemustasi!

#LI-remote

WWW-osoite http://www.netum.fi
Yhteystiedot Veera Inna Rekrytointi koordinaattori veera.inna@netum.fi
Työpaikan osoite Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy 11.06.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty 16.05.2023
Ilmoitusnumero 11982081

Apply.