Palvelumuotoilija/ työympäristöasiantuntija

Palvelumuotoilija/ työympäristöasiantuntija vakituiseen työsuhteeseen

Agile Work on Helsingissä toimistoaan pitävä työympäristö kehittämisen yritys. Määrittelemme, suunnittelemme  ja toteutamme työympäristöjä tulevaisuuden edelläkävijöille. Kaipaamme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme idearikasta ja tulevaisuuteen katsovaa palvelumuoitoilijaa määrittämään tulevaisuuden työympäristöjä ja työntekemisen tapaa. 

 Olet mukana työympäristöjen kehittämishankkeissa määrittämässä asiakkaiden tarpeiden mukaisia työympäristöjä yhdessä moniosaaja tiimimme kanssa. Tehtävänäsi on yhdessä muun tiimin kanssa suunnitella ja toteuttaa asiakasprojektien määrällistä ja laadullista tutkimusta sekä organisaatioiden työntekijöitä ja johtoa osallistavia toimenpiteitä palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Sinulle on kyky kuunnella, ymmärtää ja tarvittaessa myös haastaa asiakasta pilke silmäkulmassa. Esiinnyt luontevasti niin pienen yleisön kuin yrityksen johtoryhmän edessä.

Osaaminen:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto. Hallitset työpajatyöskentelymallit ja sinulla on takana useamman vuoden käytännön kokemus palvelumuotoilusta ja asiakasprojekteissa toimimisesta. Osaat poimia haastatteluista ja työpajoista oleellisen tiedon ja kiteyttää sen teräväksi konseptiksi ja toimeenpantavaksi strategiaksi.
  • Ymmärrys moderneista työympäristöistä. Ymmärrät millainen on moderni työympäristö ja osaat sen myös oivalluttaa asiakkaalla. Modernit työtavat ja organisaatiokulttuurit ovat sinulle tuttuja asioita ja nautit niiden kehittämisestä. Strateginen ajattelu tulee sinulla luonnostaan.
  • Sinulla on vahva suomen ja englannin kielen taito. Asiakkaamme ovat niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yrityksiä joten kielitaito on työssäsi tärkeää. Virheelliset välimerkit ja kirjoitusasut puistattavat sinua, ja osaat viimeistellä työsi laadukkaasti.
  • Osallistat ja kehität, myös digitaalisesti. Digital First on Agile Workin vahvuus joten osallistamme ja kehitämme sekä fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä. Monialainen tiimimme on tukenasi, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Asiakaslähtöinen toimintatapa on kaiken keskiössä.
  • Osaat visualisoida kerätyn datan. Pystyt muuttamaan kompleksisetkin asiat ymmärrettävään visuaaliseen muotoon ja esittelemään ne asiakkaalle. Pystyt vertailemaan määrällistä- ja laadullista tietoa ja kokoamaan sen selkeiksi suosituksiksi ja seuraaviksi askeleiksi.
  • Haluat luoda parempia työympäristöjä. Sinulla on intohimo luoda parempia työympäristöjä. Olet itseohjautuva ja järjestelmällinen. Osaat priorisoida työsi ja sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi yhdessä tiimin kanssa.

Olisitko sinä seuraava vahvistus monialaiseen tiimiimme? Hae 03.10. mennessä! Lue lisää: www.agilework.fi/avoimet-tyopaikat