Palvelumuotoilija, UI Designer / Tietoevry

You may apply to Tietoevry by selecting Apply and fill your application details to the form. You may also Apply by using LinkedIn and populate details to your application from your LinkedIn profile. 

Palvelumuotoilun ammattilainen, haluatko työskennellä joustavassa, yhteiskunnallisesti vaikuttavassa yrityksessä, jossa eivät kehitysmahdollisuudet tyssää?

Etsimme kokenutta, tiimiläisiä esimerkillään sekä osaamisellaan johtavaa palvelumuotoilijaa asiakasyritystemme kiinnostavien digitaalisten palveluiden kehittämisen projektien pariin. Luvassa on Suomen ja Pohjoismaiden mittakaavassa yhteiskunnallisesti merkittäviä toimeksiantoja, joihin pääset osaksi.

Millaisiin tehtäviin etsimme tekijöitä?

Olet asiakastarvetta ymmärtävässä ja työtä ohjaavassa roolissa osana kokenutta ja ketterää tiimiä. Pääset ohjaamaan, haastamaan ja kehittämään niin itseäsi kuin tiimikumppaneitasi asiakkaidemme tarjoamien palveluiden muotoilussa. Asiakkaamme ovat tyypillisesti suuria yrityksiä tai julkisen puolen toimijoita, joten kädenjäljelläsi on vaikutus jopa satojen tuhansien elämään.

Kokeneena palvelumuotoilijana osallistut ja ohjaat tiimiä niin prosessin suunnittelussa kuin itse palvelun muotoilun toteuttamisessa. Pääsetkin vaikuttamaan toteutukseen aina alusta loppuun – aidosti rakentamaan asiakkaan liiketoiminnan kannalta merkittäviä kokonaisuuksia.

Millainen työporukka sinua odottaa?

Hyvä henki on meillä kaiken a ja o. Kollegoiltasi saat tukea ja sparrausapua aina, ja säännöllisissä tiimipalavereissa on helppo vaihtaa näkemyksiä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Työt hoituvat kyllä työpäivän aikana, emmekä odota sinun olevan tavoitettavissa työaikojen ulkopuolella. Meillä arvostetaan aidosti työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Meillä ei tehdä töitä otsa rypyssä, vaan osaamme myös nauraa itsellemme. Pärjäätkin mainiosti, jos otat asiat välillä huumorin kautta!

Sovit tiimiin loistavasti, kun:

Valtaosa asiakasyhteistyöstä tehdään suomeksi. Odotamme sinulta valmiutta työskennellä suomeksi ja englanniksi.

Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Tarjoamme tasoosi ja toiveisiisi sopivan roolin ja korvauksen sekä edellytykset kasvaa osana huipputiimiä, jossa erilaisuus nähdään kokonaisuutta tukevana osana. Kuuntelemme toiveitasi niin rooliisi kuin palvelualueeseenkin liittyen ja pyrimme aina löytämään parhaat parit keskenään.

Olemme riittävän suuri tarjotaksemme jatkuvan kehittymisen- ja mielenkiintoisen työuran mahdollisuudet mutta kuitenkin tarpeeksi pieni välittääksemme aidosti jokaisesta työntekijästämme omana yksilönään.

Panostamme kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksiin ja käymmekin vuosittain jokaisen henkilökohtaiset tavoitteet läpi ja minkälainen urapolku näitä tukisi. Saat verkko-oppimisalustan vuosilisenssin itsellesi työnantajan kustantamana, jos haluat kasvattaa osaamistasi.

Voit tehdä töitä konttorilta tai kotoa käsin, mikä sopii sinun elämäntilanteeseesi parhaiten. Kattavista työvälinevalikoimistamme valitset itsellesi sopivimmat laitteet. Konttorilla ollessasi voit hyödyntää firman nykyaikaista kuntosalia ja saunaa.

Lisäksi saat muun muassa ePassille vuosittain saldoa, jota voit käyttää niin lounaisiin, hyvinvointiin, kulttuuriin kuin työmatkoihinkin.

Työhyvinvointiasi tukee Mehiläisen kattavat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Mainiota, toimi näin:

Ilmianna itsesi CV:si tai LinkedIn-profiilisi jättämällä. Hakuprosessi on nopea ja vaivaton, vaikka järjestelmä hieman kankealta saattaakin vaikuttaa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja palaamme kaikille elokuun aikana.

Mikäli sinulla on kysyttävää laita minulle viestiä: sami.muhonen@tietoevry.com

Hae paikkaa / Apply.