Palvelumuotoilja / Sanoma Oyj

Oletko kiinnostunut kehittämään oppimateriaalikonsepteja? Sytytkö yhdessä tekemisestä ja sen kehittämisestä? 

Sanoma Pro on oppimateriaalitalo, jossa työskentelemme noin 200 ammattilaisen voimin painetun ja digitaalisen oppimateriaalin hyväksi. Kohderyhmämme ovat koulut ja toisen asteen oppilaitokset, niiden opettajat ja oppilaat. Teemme päivittäin intohimoisesti töitä oppimisen maailman kanssa.

Lähde mukaan design-tiimiimme!

Haemme sisällöntuotannon design-tiimiimme vahvistukseksi palvelumuotoilijaa. Työskentelemme yhteistyössä oppimateriaalitoimitusten, insight-tiimin ja digikehityksen kanssa. Olemme päässeet asiakaskeskeisen kehittämisen ja muotoilun menetelmien jalkauttamisessa hyvään alkuun, ja tätä työtä pääset jatkamaan ja muokkaamaan oman tekemisesi ja persoonasi kautta. Tekemisesi ytimessä on oppimateriaalikonseptien ja niihin liittyvien sisäisten prosessien kehittäminen ja muotoileminen. Tiimimme on eteenpäin katsova ja innovatiivinen. Meillä on hyvä yhteishenki sekä esihenkilö, joka on vahvasti läsnä tukemassa päivittäistä tekemistämme.

Mitä toivomme sinulta?

Olet kokenut palvelumuotoilija, ja omaat muotoiluajattelun ja palvelumuotoilun prosessien syvän ymmärryksen.

Työssä onnistuaksesi tarvitset:

Lisäksi työssä tarvitset:

Työpaikkamme tarjoaa sinulle:

Sanoma Pro toimii oppimisen aitiopaikalla ja meillä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää oppimateriaalien asiakasymmärrystä. Työskentelytilamme löytyvät Ruoholahdesta, jonne kokoonnumme live-sessioihin osana hybrid-työskentelyä. Teemme työtä osana kansainvälistä Sanoma Learning -yritystä, ja intohimoisia oppimisen parissa työskenteleviä kollegoita löytyy useasta Euroopan maasta.

Innostuitko?

Herättikö edellä oleva mielenkiintosi? Toivottavasti näin tapahtui, ja lähestyt meitä hakemuksellasi sähköisessä järjestelmässämme viimeistään 19.2.2023. Liitä mukaan hakukirje, CV sekä mahdollinen portfolio. Mitä tahansa kysyttävää heräsi, design-tiimin vetäjä Kati Koivikko (+358405774346) vastaa mieluusti. Soittele näinä aikoina, jolloin Kati on parhaiten tavoitettavissa: 14.2. klo 14-15 ja 16.2. klo 16-17.

Haku alkaa ja päättyy 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen 

Hae paikkaa.