Palvelumuotoilun ammattilainen / Varma

Sytyttääkö sinua asiakkaat, palvelumuotoilu sekä yhteistyössä syntyvä vaikuttavuus? 

Hienoa, niin meitäkin! Tule kanssamme tukemaan yritysten työkykyä ja kehittämään palvelujamme seuraavalle tasolle. Vastaat tehtävässäsi erikokoisista palvelumuotoiluprosesseista sekä näihin liittyvistä toimintamalleista. Toimit aktiivisessa yhteistyössä eri osastojemme kanssa ja nivot tästä muodostuvia kokonaisuuksia sujuvasti yhteen, luoden näin uudenlaista lisäarvoa asiakkaillemme.

Tehtävässä pääset tukemaan ja kehittämään suomalaisten yritysten työkykyjohtamista eli työsi on aidosti merkityksellistä suomalaisen työelämän ja yhteiskunnan tasolla.

Toiveita osaamisellesi

Toivomme sinulla olevan jo entuudestaan vankkaa osaamista fasilitoinnista, yhteiskehittämisestä sekä palvelumuotoiluprosessien suunnittelusta ja toteuttamisesta erilaisten palvelukonseptien osalta. Tehtävässä menestymistä helpottaa myös aiempi kokemus verkosto- ja ekosysteemityöstä sekä taitoa viestiä asioista selkeästi, asiakaslähtöisyyttä unohtamatta.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyviä tiimityö- ja projektinhallintataitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle innostuvan, monipuolisen ja erittäin ammattitaitoisen työyhteisön, sekä mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asioihin laaja-alaisesti sekä joustavan työympäristön ja työskentelytavat.

Tunnelmia meidän tiimistä

Olemme joukko innostuvia ihmisiä ja jaamme yhteisen intohimon työkyvyn kehittämiseen työpaikoilla.” 

Meidän tiimissä tehdään työtä tosissaan, mutta ei totisena ja aina toisiamme tukien. Parasta on vaihtelevat työtehtävät ja huippukollegat! Odotamme innolla, että tuot tiimiimme lisää uudenlaista osaamista ja haastat sopivasti aiempia tapojamme.” 

Meillä koet mutkattoman ilmapiirin ja joustavan tavan tehdä töitä

Meille on tärkeää, että jokainen varmalainen voi tehdä työtä omana itsenään ja kokea arvostusta ja intoa tekemästään työstä. Varmassa pääset mukaan ketteryysmatkalle kokeilemaan uusia työn tekemisen tapoja. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti toimintaamme – ilolla ja intohimolla! Tarjolla on mutkaton ilmapiiri ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Vastuullisuus on merkittävä osa strategiaamme, joka näkyy arjessamme konkreettisina tekoina – tuemme varmalaisia monin tavoin pysymään mukana työelämän muutoksessa mm. varmalaisten osaamisesta, hyvinvoinnista ja yhdenvertaisesta kohtelusta huolehtimalla.

Lue lisää Varmasta työnantajana ja tutustu meihin katsomalla video Varmalaiset on värikäs joukko persoonallisia työeläkealan ammattilaisia – taitoa ja tarkkuutta, jonka inspiraationa on toiminut oikeat varmalaiset. Edistämme myös aktiivisesti työelämän monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Työtä voit tehdä toimistollamme Salmisaaressa tai etänä – meillä on käytössä toimivat tavat toistemme kohtaamiseen niin digitaalisesti kuin toimistollakin. Toimitilamme Salmisaaressa ovat esteettömät ja löydät asiasta lisätietoa Varman sivuilta.

Tutustutaanko lisää – kerro kuka olet ja hae meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kontti (p. 0400 314785) 9.1.2023 klo: 10-11 sekä 12.1.2023 klo: 12-13.

Hae mukaan parhaaseen porukkaamme Hae työpaikkaa-painikkeen kautta ja kerro, mikä saa sinut kukoistamaan täyttämällä hakulomake viimeistään 15.1.2023

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään luotettavuusselvitykset (luottotiedot ja huumausainetestaus) .

Tässä rekrytoinnissa hyödynnetään anonyymia rekrytointia

Anonyymissä rekrytoinnissa saapuneita hakemuksia käsitellään ilman hakijoiden tunnistetietoja siihen prosessin vaiheeseen saakka, kun olemme tehneet päätöksen, ketkä kutsutaan haastatteluun.

Hakijana voit täyttää hakulomakkeelle normaalisti perustiedot, koska järjestelmä anonymisoi nämä tiedot (esim. nimi ja sähköposti). Ikää, syntymäaikaa tai äidinkieltä emme kysy hakulomakkeella. Huomioithan, että hakulomakkeen avoimissa kentissä kannattaa välttää yksilöivien tietojen kirjaamista (esim. ikä, sukupuoli). Hakulomakkeella kysytään kysymyksiä, jotka auttavat tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esiin anonyymisti. Kuvaathan osaamistasi ja kokemustasi huolellisesti, koska emme pyydä CV:täsi hakulomakkeella.

Anonyymia rekrytointia pilotoidaan Varmassa. Otamme mielellään vastaan palautetta, kysymyksiä tai kehitysideoita, jotka voit lähettää meille osoitteeseen hr@varma.fi.

Varman tehtävänä on turvata suomalaisten eläkkeet työelämän ja maailman muutoksessa. Olemme edelläkävijä asiakkaidemme työkykyjohtamisen kumppanina. Sijoitamme eläkemaksuina kerätyt varat vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten.

Meitä varmalaisia on noin 550. Teemme yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelemme yli 300 000 eläkeläistä. Innostava työkulttuuri, varmalaisten osaamisen kehittäminen ja työkyvystä huolehtiminen sekä yhdenvertaisuus ovat meille tärkeitä asioita.

Hae paikkaa.