Palvelusuunnittelija / Barona

Asiakasyrityksemme jatkaa kasvuaan ja etsii uusia osaajia joukkoonsa Keski-Suomen hyvinvointialueelle. Haemme nyt neljää palvelusuunnittelijaa suunnittelemaan hyvinvointialueen toimipisteille verkkoratkaisuja, työasemia ja ohjelmia. Tule mukaan kehittämään terveydenhuollon IT-palveluita ja sen myötä helpottamaan meidän kaikkien arkea!

Asiakasyrityksemme on ylpeä tehdessään aidosti merkityksellistä ja vastuullista työtä kehittäessään terveydenhuollon ja hyvinvoinnin digitaalisia ratkaisuja. Heidän tavoitteenaan on olla alansa paras työnantaja sekä panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen. Monipuolisten projektien ansiosta työntekijöillä on myös mahdollisuus kehittää osaamistaan ja saada vaihtelua työuraansa.

Asiakkaalla on käynnistymässä sosiaali- ja terveysministeriön hyvinvointialueiden tiekarttaprojekti, jossa suunnitellaan Keski-Suomen hyvinvointialueen toimijoille mm. yhtenäistä tietoliikennettä, päätelaitteita, tietojärjestelmiä sekä integraatioita. Palvelusuunnittelija varmistaa, että hyvinvointialueella on selkeä ja realistisesti aikataulutettu suunnitelma siitä, miten työasemat, ohjelmat yms. voidaan asentaa toimijoille niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän toimijoiden perustyötä.

Palvelusuunnittelijan työtehtäviin sisältyy mm.:

* Ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan kanssa IT-projekteissa ja suunnitella asiakkaiden arkea tukevia IT-ratkaisuja.
* Tiivis yhteistyö asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.
* Aktiivinen osallistuminen projektitiimin (projektipäällikkö, projektikoordinaattori, tekniset asiantuntijat jne.) palavereihin.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Palvelusuunittelijana ymmärrät tilattujen palveluiden tekniset tarpeet ja pystyt suunnittelemaan niihin ratkaisuja yhdessä tiimin, toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Ratkaisujen teknisistä yksityiskohdista vastaavat muut tiimin asiantuntijat, joten tässä roolissa riittää perusymmärrys teknisistä asioista.

Palvelusuunnittelijalta odotetaan:

* Kykyä hahmottaa suuriakin kokonaisuuksia ja aikatauluja.
* Taitoa ratkaista tietoteknisiä haasteita, jotka liittyvät niin ohjelmistoihin kuin laitteisiinkin.
* Kykyä keskustella IT-ratkaisuista oman yrityksen, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden teknisen henkilökunnan kanssa.
* Ajokorttia, sillä työ sisältää matkustamista Keski-Suomen hyvinvointialueella.
* Suomen kielen osaamista, sillä asiakkaat ovat suomalaisia sote-alan toimijoita.

Lisäksi olisi mukavaa, jos sinulla olisi:

* Tuntemusta kuntapalveluista ja/tai julkisesta terveydenhuollosta.
* Soveltuva korkeakoulututkinto.
* Kokemusta yhteistyöstä ohjelmisto- ja/tai laitteistotoimittajien kanssa.
* Teknistä taustaa, esimerkiksi IT-tukihenkilön tai IT-asiantuntijan roolissa.

Roolissa saat olla mukana tuottamassa ratkaisuja, joilla on vaikutusta meidän kaikkien elämään, ja tekemässä aidosti merkityksellistä työtä. Asiakkaan iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Työtä tehdään tällä hetkellä paljon etänä, mutta työ sisältää myös toimistolla ja asiakkaiden luona käymistä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin kannattaa hakea mahdollisimman pian. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja antaa Barona IT:n Katri Ylönen (katri.ylonen@barona.fi, 050 5727 326).

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Hae paikkaa.