Palvelusuunnittelija / Huutokaupat.com / Mezzoforte

Suomen kiinnostavin kauppapaikka Huutokaupat.com etsii kasvavaan ja rentoon joukkoonsa osaavaa palvelusuunnittelijaa. Haluamme kehittää ja kasvattaa Huutokaupat.comia entisestään, tehdä kaupankäynnistä entistä mutkattomampaa ja löytää uusiakin uria. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitsemme liiketoiminta- ja teknologiayksikköömme lisävahvistukseksi palvelusuunnittelun ammattilaisen mahdollistamaan niin ilmoittaja- kuin ostaja-asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen!

Olisitko se sinä? Työtehtäviisi kuuluu mm. kehitykseen menevien toiminnallisuuksien suunnittelu/speksaus käyttäjäkokemus ja konversio-optimointi huomioon ottaen sekä sidosryhmien (mm. liiketoiminta, asiakaspalvelu, kehitystiimi, myynti ja markkinointi) tukena toimiminen. Osallistut tarvittavilta osin myös speksaamiesi toiminnallisuuksien testaamiseen. Eduksi on, jos sinulla on verkkokauppaosaamista, kokemusta verkkoliiketoiminnasta tai liiketoiminnan suunnittelusta.

Osaat priorisoida työtehtäväsi tärkeysjärjestykseen ja pystyt toimimaan paineenalaisena. Suunniteltavaksesi tulevia ideoita on nimittäin enemmän kuin mitä on mahdollista toteuttaa kerralla eli työnsarkaa riittää eikä peukaloita tarvitse pyöritellä. Osaamisesi on palvelumme keskiössä ja tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä on palvelumme syvällinen tuntemus, jota voit toki kartuttaa pikkuhiljaa. Tukenasi on mm. palvelupäällikkö, liiketoimintapäälliköt ja käyttöliittymäsuunnittelija sekä sisäinen teknologiatiimimme, yksin ei siis tarvitse pärjätä.

Liiketoimintaymmärrys sekä kehittäjien sielunmaiseman ja kielen ymmärtäminen edes jossain määrin edesauttavat sinua onnistumaan tehtävissäsi. Tarkempi työnkuva ja tehtävät muotoutuvat valitun henkilön vahvuuksien ja osaamisalueiden mukaan.

Odotamme sinulta:

Miksi me?Olemme yksityisomisteinen, kompaktin kokoinen noin 70 hengen yritys ja teemme työtä kokeilunhaluisesti sekä ketterästi. Huutokaupat.com-sivustolla vierailee yli miljoona suomalaista yli viisi miljoonaa kertaa kuukaudessa seuraamassa ja huutamassa mitä mielenkiintoisempia huutokauppakohteita. Kyseessä on siis varsin merkittävä palvelu, mutta emme halua pysähtyä tähän. Haluamme kehittyä ja kasvaa lisää sekä tehdä kaupankäynnistä entistäkin mutkattomampaa. Meillä tehdään päätöksiä ripeästi oman porukan kesken. Työskentelemme itseohjautuvasti ja ratkaisukeskeisesti ”Me hoidetaan” -asenteella toisiimme luottaen.

Sinulle tarjoamme:

Näin haet meille töihin Jos meininkimme kolahti sinuun, hae tehtävään nopeasti, kuitenkin viimeistään 8.5. lähettämällä vapaamuotoisen hakemus ja/tai esittelyvideo sekä CV:si palkkatoiveineen Annelle osoitteeseen: anne.hockerstedt(at)mezzoforte.fi. Mikäli haluat kysyä jotain tehtävästä, voit olla yhteydessä Reettaan. Reetan tavoitat parhaiten puhelimitse to 21.4. klo 10-12 ja ti 26.4. klo 12-14 numerosta 040 350 2116 tai sähköpostitse osoitteesta: reetta.salminen(at)mezzoforte.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemuksen kanssa ei kannata aikailla.

Lisätietoja meistä