Palvelusuunnittelija / Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Oletko positiivisella can do, will do -asenteella toimiva aikaansaava henkilö, joka haluat olla mukana palvelupolkujen ja prosessien suunnittelussa tiiviissä yhteistyössä Kanta-Hämeen Tulevaisuuden Sote -hankkeen kanssa? Etsimme palvelusuunnittelijaa vuoden 2023 loppuun asti kestävään määräaikaisuuteen Kanta-Hämeen keskussairaalan kehittämisyksikköön Hämeenlinnaan. Olemme asiakaspalvelun ja erikoissairaanhoidon osaamiskeskus ja meille on tärkeää taata asiakkaillemme sujuva ja oikea-aikainen hoitoon pääsy, selkeät palvelupolut, joissa huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpeet. Etsimmekin nyt joukkoomme palvelusuunnittelijaa, joka kuvaa asiakkaiden palvelukokonaisuuden joustavassa yhteistyössä tulevan hyvinvointialueen ammattilaisten, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaniemme kanssa. Kehittämistiimin lisäksi kuulut Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen tiimiin ja edistät omalla työlläsi hankkeen tavoitteita, jotka löytyvät tästä linkistä https://soteuudistus.fi/tulevaisuuden-sosiaali-ja-terveyskeskus-ohjelma.
Palvelusuunnittelijan tehtävänä on osallistua prosessien kuvaamiseen ja palvelupolkujen kehittämiseen huomioiden tulevan hyvinvointialueen tarpeet. Työhön kuuluu myös valmiiden polkujen kehittämiskohteiden tunnistamista ja laajan tunnettavuuden lisäämistä. Prosessien kuvaamiseen käytämme vakioitua mallia, mutta itse kuvaaminen tapahtuu Ms Visiolla. Palvelupolkuja on jo julkaistu sairaanhoitopiirin internet-sivulle käyttäen WordPress- julkaisutyökalua (https://palvelupolku.khshp.fi/).

Etsimme tiimityökykyistä aikaansaavaa henkilöä, jolla on kokemusta erilaisten, myös virtuaalisten, työpajojen ja työryhmien vetämisestä ja fasilitoinnista. Eduksi tehtävässä on sujuva kirjoitustaito, kokemus erilaisten tiedonkeruumenetelmien hyödyntämisestä sekä ymmärrys palvelumuotoilumenetelmistä ja prosessikuvausten laatimisesta. Taustalla toimivien teknisten järjestelmien ymmärrys katsotaan eduksi, samoin kokemus terveydenhuollosta, erikoissairaanhoidosta tai sosiaalipalveluista voi auttaa tehtävän haltuunotossa, mutta ne eivät ole tehtävässä menestymisen kannalta ehdottomia edellytyksiä. Täysin valmiin osaajan sijasta tärkeämmäksi katsommekin oikean asenteen ja toivomme että koet Kantiksen arvot omiksesi. Koulutusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Työn eteenpäin saattamisen kannalta työ vaatii oman työn priorisointia, kykyä toimia itsenäisesti ja vastuun kantamista. Tärkeintä on, että olet positiivisesti muutoksiin suhtautuva, yhteen hiileen puhaltaja, joka omalla asenteellaan saa myös muun työryhmän liekkeihin!

Työ on joustava toimistotyöaika, osin etänä ja osin paikan päällä, ja työ alkaa hakuajan päätyttyä ja sen oikean henkilön löydyttyä – tarvittaessa sopivasti sovitellen aloitusajankohtaa. Tarjoamme mahdollisuuden niin kokeneille konkareille kuin tulevaisuuden tekijöille.

Lisääthän rekrytointiohjelmassa hakemuksesi liitteeksi CV:n sekä motivaatiokirjeen, josta selviää, miksi juuri sinut pitäisi valita palvelusuunnittelijan tehtävään.

Palvelusuunnittelijan määräaikainen työsuhde, kuten muukin sairaanhoitopiirin henkilöstö, siirtyy hyvinvointialueen organisaatioon vuoden 2023 alusta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Peruspalkka on 3500€ ja lisäksi tulee mahdolliset KVTES:n palvelusvuosilisät, muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hyvinvointialueen tarjoamat henkilöstöedut selviävät loppuvuodesta 2022. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
kehittämispäällikkö Hanna Narsakalta 18.3.2022 asti puh. 050 465 5543 ja ajalla 21.-25.3. kehittämisjohtaja Teemu Paavolalta puh. 040 708 2023. Voit myös jättää soittopyynnön. Sähköpostilla tiedustelut etunimi.sukunimi@khshp.fi.