Palvelusuunnittelija / Lahden kaupunki

Haku voimassa toistaiseksi.

Haemme Lahden kaupungin kehityspalveluihin Lahti-Pisteeseen PALVELUSUUNNITTELIJAA vakinaiseen työsuhteeseen 19.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule toteuttamaan kanssamme asukkaille laadukkaita asiakaspalvelukohtaamisia, monipuolisia osallistumisen mahdollisuuksia sekä kehittämään lahtelaisten yhteisöllisyyttä ja me-henkeä.

Lahti-Piste on kaupungin etulinjan asiakaspalvelupiste, joka vastaa yleisestä palveluneuvonnasta ja sähköisen asioinnin opastuksesta. Toimimme asiakaspalvelun rajapinnalla ja toiminta on aina kaksisuuntaista sekä asukkailta päättäjille ja viranhaltijoille että päättäjiltä ja asiantuntijoilta asukkaille. Lahti-Piste on vahvasti mukana lisäämässä yhteisöllisyyttä sekä mahdollistamassa osallisuutta. Vastaamme asukkaiden yhteydenottoihin monella tasolla, kuten suorassa asiakastilanteen vuorovaikutuksessa, sekä sähköisten kanavien kautta. Lupaamme sujuvan ja ystävällisen asiakaskokemuksen niin kasvokkain kuin verkossa.

Lahti-Pisteellä toimit kahdeksan palveluneuvojan rinnalla asiakasrajapinnassa hoitaen palveluneuvontaa ja -ohjausta Lahti-Pisteessä monikanavaisesti. Vastaat työssäsi digituen kehittämisestä Lahti-Pisteellä sekä kaupunkitasoisten ohjelmistojen pääkäyttäjyyksistä (Timmi-tilavaraus, DNA-vaihdepalvelu ja Giosq-chatjärjestelmä). Lisäksi vastaat Lahti-Pisteen viestinnästä yhdessä Lahti-Pisteen palveluasiantuntijan kanssa. Työyhteisössämme kaikkien työpanos on tärkeä. Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä, johon voit itse vaikuttaa!

Odotamme sinulta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa ja laajaa kunta-alan tuntemusta. Työssä onnistumisen ehdoton vaatimus on itsenäinen työote, aito halu kehittää kuntalaistoimintaa sekä laajat ICT-taidot. Eduksi katsomme kielitaidon ja viestinnän osaamisen sekä tietojärjestelmäymmärryksen.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 6.9.2022 klo 15.00.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hae paikkaa.