Palvelusuunnittelija / Lännen kiinteistöpalvelu Oy

Tule meille töihin 

Haluatko työskennellä kiinteistöalan ykköstiimissä? Kaipaatko työhösi mukavia työkavereita, avointa ja kannustavaa ilmapiiriä, vastuuta, vaikutusmahdollisuuksia ja joustavuutta? Oletko tiimipelaaja isolla T:llä ja haluatko panostaa työssä viihtymiseen? 

Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista.

Lännen Tekniset Palvelut hakee nyt vahvistusta riveihinsä ja etsii palvelusuunnittelijaa. Edellytämme koulutusta ja/tai kokemusta kiinteistöalalta. Olet työssäsi innovatiivinen, organisointikykyinen ja nopea oppimaan uutta. Arvostamme vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisua sekä digitaitoja. 

Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ja siivouksen sekä kiinteistöjen ylläpidon suunnittelusta katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on kokemusta ATOPkh-, ATOPs- mitoitusohjelmistojen ja mahdollisesti ATOPpts- käytöstä. 

Toivomme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja arkailematonta kykyä tarttua työhön. Vaihtelevat työpäivät pitävät mielen virkeänä. Työnkuvasi tarkentuu omien ominaisuuksiesi ja työkokemuksesi mukaan. Meillä pääset onnistumaan juuri siinä, missä sinun osaamisesi ja vahvuutesi ovat. Työsi on monipuolista, suunnittelet palvelukokonaisuuksia sekä osallistut tarjouspyyntöjen laadintaan sekä tarjouslaskentaan. 

Olet mukana erilaisten hankkeiden läpiviemisessä sekä niiden suunnittelussa. Myös julkinen hankita tulee sinulle tutuksi. Hahmotat sujuvasti kokonaisuuksia ja ymmärrät myös yritystaloutta. Jotta onnistumisesi olisi taattu, sinulla on kokemusta kiinteistöpalvelujen tuotannosta tai suunnittelusta. Hienoa jos olet toiminut palvelujen tilaajana sekä toimittajana. Restonomin, rakennusmestarin, insinöörin koulutus sekä asunto-osakeyhtiölain tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittymään ja hyödyntämään omaa ammattitaitoasi. Et kuitenkaan ole yksin haasteiden edessä vaan annamme koko organisaation osaamisen ja tuen käyttöösi. Lisäksi kannustamme ja annamme mahdollisuuden kaikille työntekijöillemme alan lisäkoulutuksiin. Työaikasi on joustava ja sinulla on halutessasi mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Toimistollakin sinua odottaa oma työpiste. 

Työntekijöillämme on kilpailukykyiset henkilökuntaedut, kuten mm. työaikapankki, tulospalkkiojärjestelmä, henkilöstörahasto, työpaikkahieronta, kattavat työterveyspalvelut ja tyhy-toiminta.

Lännen Tekniset Palvelut on osa Lännen Palveluyhtiöt Oy:tä. Meitä on jo yli 220 kiinteistöalan ammattilaista, tule sinäkin mukaan kasvavaan tiimiimme.

Hakuaika on 5.7.2023 saakka, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluan kuulla sinusta lisää, joten nyt hakuhame tai -housut jalkaan ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen + CV osoitteeseen:

toni.koski@lkpalvelu.fi

Voit myös soittaa meille. 

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: www.lkpalvelu.fi