Process Designer / Netum Oy

Työpaikkakuvaus

Etsimme Process Designeria mielenkiintoiseen ja laajaan asiakasprojektiimme. Olisitko sinä tiimimme seuraava jäsen?

Avaimet tehtävässä onnistumiseen

Olet prosessien määrittelyn sekä suunnittelun ammattilainen, mutta omaat myös teknistä silmää. Sinulla on keskeinen rooli uusien toiminnallisuuksien ja palveluiden suunnittelussa sekä määrittelyssä. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Tuleva hankkeesi toimii SAFe-mallilla, jossa toimimme ketterästi ja skaalautuvasti.

Riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi, työnkuvasi voi koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

Arvostamme moniosaajia ja näemme erityisen hyödyllisenä, jos pystyt toimimaan useissa erilaisissa rooleissa. Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen, pitkäjänteinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaa ja sovellat osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, sitoutumishalukkuutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Meillä tekemisen keskiössä on, että arki työssäsi on mukavaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä IT-alan yrityksessä. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja voit luottaa siihen, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös täyden etätyömahdollisuuden.

Käyttöösi saat modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa harrastus- ja virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.11. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Valittavalle henkilölle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella rekrytoijaltamme Veera Innalta (+358 445114574, veera.inna(at)netum.fi).

#LI-remote

WWW-osoite http://www.netum.fi
Yhteystiedot Veera Inna Rekrytointikoordinaattori veera.inna@netum.fi
Työpaikan osoite Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 20.11.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty 17.11.2022
Ilmoitusnumero 11714198

Hae paikkaa.