Projektipäällikkö / Barona

Asiakasyrityksemme jatkaa kasvuaan ja etsii uusia osaajia joukkoonsa. Haemme nyt useita projektipäälliköitä kehittämään terveydenhuollon IT-palveluita ja sen myötä helpottamaan meidän kaikkien arkea. Työtä voi tehdä etänä, mutta asiakkaalla on toimistot Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Asiakasyrityksemme on ylpeä tehdessään aidosti merkityksellistä ja vastuullista työtä kehittäessään terveydenhuollon ja hyvinvoinnin digitaalisia ratkaisuja. He haluavat panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen. Monipuolisten projektien ansiosta työntekijöillä on myös mahdollisuus kehittää osaamistaan ja saada vaihtelua työuraansa.

Projektipäällikön työtehtäviin sisältyy mm.:

* Kokonaisvastuun kantaminen projektista, kuten aikataulutus ja budjetointi.
* Tiivis yhteistyö toimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa.
* Tiimin jäsenten (projektikoordinaattori, palvelusuunnittelija ja tarvittaessa esim. testaaja) kannustaminen huippusuorituksiin.

Tarkat yksityiskohdat riippuvat siitä, minkälaiseen projektiin juuri sinun osaamisesi sopii parhaiten. Projektit ovat eri hyvinvointialueiden toimijoille toteutettavia erilaisia IT-palveluita.

Projektipäälliköltä odotetaan:

* Kokemusta IT-projektien johtamisesta, mielellään sote-alalta ja/tai laajojen tietojärjestelmien käyttöönotosta.
* Projektinhallinta ja -johtamismenetelmien tuntemusta.
* Asiakaslähtöisyyttä ja joustavuutta.
* Taitoa johtaa tiimiä.
* Suomen kielen osaamista, sillä asiakkaina ovat suomalaiset sote-alan toimijat.

Lisäksi olisi mukavaa, jos sinulla olisi:

* Monipuolista IT-osaamista (mikään yksittäinen teknologia ei ole niin tärkeä, vaan enemmänkin yleinen IT-kokemus).
* Halua kehittää omaa ja tiimisi osaamista.
* Tuntemusta kuntapalveluista ja/tai julkisesta terveydenhuollosta.
* Osaamista esim. kyberturvallisuudesta, sähköisestä asioinnista tai tiedolla johtamisesta.

Roolissa saat olla mukana tuottamassa ratkaisuja, joilla on vaikutusta meidän kaikkien elämään, ja tekemässä aidosti merkityksellistä työtä. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Työskentelemme tällä hetkellä paljon etänä, mutta joskus voi olla tarvetta tulla Tampereella, Kuopioon, Jyväskylään tai Ouluun toimistolle.

Jos tämä työmahdollisuus kiinnostaa sinua, niin kannattaa hakea mahdollisimman pian. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä su 14.5. Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Ylönen (katri.ylonen@northstartalent.com, 050 5727 326).

Hae paikkaa.