Projektipäällikkö sisustusarkkitehti­taustalla / Suunnittelemo

Suunnittelemo Oy on vuonna 2014 perustettu, pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella toimiva, kiinteistöjen kehityshankkeisiin, tilasuunnitteluun, arkkitehtuuriin ja sisustussuunnitteluun sekä konsepteihin erikoistunut yritys. Projektikantamme on laaja-alaista ja hankkeet vaihtelevia aina pienistä sisustus­suunnittelu­kohteista laajoihin uudisrakennus­hankkeisiin. Tiimissämme on hyvin monipuolista osaamista ja hyvä yhdessä tekemisen meininki. Henkilökuntamme sparraa mielellään toisiaan, mutta jokainen kykenee myös itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön. 
Liiketoiminnan ja projektikannan kasvaessa etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen sisustusarkkitehtitaustaista projektipäällikköä, jolla on useamman vuoden kokemus erityisesti liike- ja työtilojen suunnitteluun erikoistuneiden projektien johtamisesta.

Etsimämme henkilö

Tehtävän sisältö

Työnkuvasi Suunnittelemolla tulee olemaan hyvin monipuolinen ja projektipäällikön tehtävässä pääset toteuttamaan tiimimme kanssa erilaisia toimitila- ja kiinteistökehitysprojekteja. Tehtäviisi kuuluvat mm.

Tarjoamme sinulle

Hakeminen

Mikäli kuvauksemme sopii juuri sinuun, toimitathan hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen heli@suunnittelemo.fi otsikolla “Projektipäällikkö hakemus”. Toivomme myös, että liität hakemukseesi CV:si, portfoliosi ja palkkatoiveesi. 

Hakuaika päättyy 20.12.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 välisenä aikana joko Heli 044 986 9164 tai Milla 044 976 9164 (ei viikolla 49).
Lisätietoa meistä ja yrityksestämme löydät osoitteesta suunnittelemo.fi sekä somekanavistamme InstagramFacebook ja Linkedin.

Odotamme innolla hakemustasi ja uutta huipputyyppiä tiimiimme!