Projektipäällikkö / Solita Oy

Haku auki toistaiseksi.

Etsimme lisää kokeneita projektien ja palveluiden vetäjiä Solitan Development -yksikköön asiakkaiden räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja johtamaan. Tässä roolissa liityt yli tuhannen asiantuntijan yhteisöön, jossa yhteiset arvomme; rentous, rohkeus, intohimo ja välittäminen, näkyvät ja ohjaavat tapaamme toimia arjessa. Tukenasi on koko Solita-organisaation asiantunteva ja toisia tukeva projektipäällikköyhteisö. 

Solitalla olemme organisoituneet vahvasti asiakkuuksien ympärillä. Projektipäällikkönä olet keskiössä ja pääset vaikuttamaan omaan rooliisi intohimojesi ja vahvuuksiesi kautta . Uskomme siihen, että hyvinvoiva ja asiakkaan tavoitteet ymmärtävä tiimi luo parhaiten lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Teemme työtämme ketterästi kehittäen – tiimimme ovat hyvin itseohjautuvia työssään. Tuot mukanasi projekteihin ja palveluihin vahvaa näkemyksellisyyttä ja vankkaa kokemusta, jota osaat hyödyntää haastavissakin tilanteissa. Kokemuksellasi olet mahdollistamassa tiimin ja asiakkaan arjen sujuvuuden hyväksi havaittujen käytäntöjen kautta. 
Et tule hukkumaan kymmenien projektien tulvaan kerralla, vaan pääset keskittymään enintään muutamaan projektiin samanaikaisesti. Tekemistä riittää, mutta muutaman projektin kokonaisuus antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä työhösi. Kannat vastuuta ja ohjaat projektia asiakkuustiimin tukemana. Useissa projekteissamme yhdistyy laaja osaamisemme: data-, integraatio-, pilvipalveluratkaisuista sekä palvelumuotoilusta. Projekteissa voit päästä mukaan näkemään koko projektin elinkaaren aina alkumetrien määrittelystä toteutusvaiheeseen sekä jatkuviin palveluihin ja jatkokehitykseen. 
Mitä odotamme sinulta?

Projektipäällikkömme kuvaili työtään näin

Duunia on riittävästi, mutta ei liikaa. Tekeminen ei ole pönöttävää ja töissä on kodinomaista. Tämä on positiivisesti kontaktilaji eli tapaa paljon erilaisia ihmisiä sekä organisaatioita ja hyvin monenlaista teknistä kieltä puhuvia ihmisiä. Tämä on siis hyvin vahvasti ohjaava- toteuttava ja viestintärooli. Täällä oikeasti kaveria autetaan; meillä on osaavaa jengiä, projektipäällikön ei tarvitse olla siksi kaikkitietävä. Yhdessä katsotaan mikä sopii porukalle. Rooli on ns. Host Leader, jossa projektipäällikkö ottaa tilanteen haltuun tarvittaessa, ylläpitää keskustelua ja verkostoitumista, mutta hänen ei silti tarvitse olla kaiken keskiössä jatkuvasti. 

Mihin projektipäällikkö pääsee mukaan Solitalla?
Pääset mukaan merkittäviin, kiinnostaviin ja hyvällä tavalla haastaviin projekteihin. Kulttuurimme ja arvomaailmamme tukevat sitä, että onnistut projektissa ja viihdyt yhteisössämme. Miten ketteryys ja kokeilukulttuuri näkyvät meillä, siitä löydät lisää täältä 

Hae Solitalle projektipäälliköksi
Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Kerro meille, millaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa olet ollut mukana ja mitkä ovat sinun intohimosi jatkossa. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. 

Haku on auki 31.10.2022 asti ja alamme käymään hakemuksia läpi sekä järjestämään haastatteluita viimeistään lokakuun alusta alkaen. 

Hae paikkaa.