Projektisuunnittelija / Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala 

Kaupunkiympäristön toimiala 
Kaupunkiympäristön toimialalla teemme merkityksellistä työtä 1700 osaajan voimin. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Tavoitteenamme on toimiva ja kaunis kaupunki. Suunnittelemme ja rakennamme vetovoimaista ja viihtyisää kaupunkitilaa niin uusille kuin vanhoille alueille. Varmistamme, että kaupunki kasvaa lähiluonnon arvoja kunnioittaen. Me teemme yhdessä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta. Toimintamme tavoitteena on auttaa Helsinki hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä. Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa tilat-palvelussa vastaamme toimitilojen ja asuntojen järjestämisestä kaupungin omiin tarpeisiin, tilaomaisuuden hallinnasta sekä kaupungin hallinnoimien tilojen vuokraamisesta yrityksille. Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kaupunkiymparisto ja tule osaksi laajaa asiantuntijajoukkoa luomaan kasvavaa ja elinvoimaista Helsinkiä!

Helsingin kaupunki 
Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Määräaikainen työsuhde, Projektiluonteinen työ

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Tilat-palvelu, Yhteiskuntavastuu-yksikkö

Työavain KYMP-02-81-21 

Julkaistu 8 päivää sitten 

Haku päättyy 04.03.2022 klo 15:00 

Palkka 3 422,61 e/kk + työehtosop. muk. lisät 

Palvelussuhde 1.4.2022 – 30.9.2023 

Työpaikan osoite Työpajankatu 8
00580 Helsinki 

Tehtävän kuvaus
Kiinnostaako työ organisaation sisäisen yhteistyön ja tiedonkulun toimintatapojen kehittämisen tehtäväkentällä?

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen projektisuunnittelijaa yhteiskuntavastuuyksikön koordinointi ja toimivuuden varmistaminen -tiimiin. Tiimimme tehtäviin kuuluu mm. palvelun yhteisten toimintatapojen kehittämisen ja strategioista tulevien tavoitteiden toteuttamisen koordinointi. 

Projektisuunnittelijana kehität osaltasi vuoden 2021 alussa toimintansa aloittaneen noin 300 hengen tilat-palvelun yhteistyötapoja ja tiedonkulkua yhdessä palvelun johdon kanssa. Tavoitteenamme on sujuvoittaa toimintaamme sekä parantaa yhteistyön toimintatapoja ja sisäistä tiedonkulkua. 

Tehtäviisi kuuluu: 
– toimialojen välisten ja oman toimialan sisäisten yhteistyötilaisuuksien koordinointi ja fasilitointi
– yhteistyön toimintatapojen ja yhteisymmärryksen kehittäminen
– tiedonhallinnan kehittäminen tilat-palvelussa
– sisäisen tiedonkulun ja viestinnän kehittäminen tilat-palvelussa
– johdon tukemisen asiantuntijatehtävät 

Odotamme sinulta itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta, ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on valmius fasilitoida muiden yhteistyötä uudenlaisten toimintamallien luomiseksi. Viestintäsuunnittelu- ja palvelumuotoiluosaamisesta on hyötyä tässä tehtävässä. 

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä. Sitoudumme tarjoamaan sinulle monipuolisen perehdytyksen. Työyhteisössämme vallitsee innostava ja rento työilmapiiri. Henkilöstöllemme suunnattuun Fiilari-kyselyyn (10/2021) vastanneiden mukaan 100 % yhteiskuntavastuuyksikön työntekijöistä suosittelisi työnantajaa ystävilleen.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös etätyömahdollisuus. 

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran! 

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä aiempi kokemus projektimaisesta työskentelystä.

Jäikö jotain mietityttämään? 
Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajat löydät alta. 

Jos ilmoitusta lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin hae tehtävää mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 4.3.2022 mennessä!

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yksikön päällikkö Katri Kuusinen, p. 09 310 39163, katri.kuusinen(at).fi (14.2.-1.3.) tiimipäällikkö Jari Virtala, p. 09 310 29164, jari.virtala(at)hel.fi (2.-3.3.)