Senior Designer / CGI Suomi

Position Description:

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi. 

Senior Designer 

Tule uudeksi työkaveriksi monialaiseen porukkaan, jossa työskentelet kaupunkien ja hyvinvointialueiden digitalisaation ja muutoksen vauhdittamiseksi! Haemme nyt joukkoomme kokenutta palvelumuotoilijaa, jolla on erityistä tuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden kehittämisestä. Meillä pääset suunnittelemaan merkityksellisiä ratkaisuja, jotka vaikuttavat jokaisen suomalaisen arkeen. Tulevassa tiimissäsi yhdistyy vahva toimialatuntemus tekniseen osaamiseen ja sinä voisit olla osaamisellasi erinomainen lisä yhteisöömme.

Tässä tehtävässä

Tässä tehtävässä pääset ratkomaan erityisesti terveydenhuoltoalan suuria kysymyksiä. Kuinka asukkaat pääsevät tarvitsemiinsa palveluihin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti? Kuinka terveydenhoidon ja hyvinvoinnin alalle saadaan ihmisiä töihin ja miten me voimme auttaa työssä jaksamisessa ja viihtymisessä? Kuinka potilas- ja asiakaskokemusta pitäisi kehittää eri terapia-alueilla? Kuinka digitalisaatiosta saadaan suurin mahdollinen hyöty ja kuinka digipalveluita kehitetään niin, että ne tukevat ammattilaisten työtä, asukkaiden palvelukokemusta, vaikuttavaa terveydenhuoltoa ja johtamista?

Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat Suomen suurimmat kaupungit, joita autamme kehittämään sekä omia toimintojaan että asukkaille tarjottavia palveluita digitaalisten apukäsien avulla. Tällä hetkellä esillä olevia asioita ovat mm. palveluverkostojen kehittäminen, TE-palveluiden uudistaminen ja ESG-raportointi. Näissä tai toisissa, yksityisen alan asiakkuuksissamme pääset työskentelemään joustavasti oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Kaikkea asiakastyötämme yhdistää halu auttaa ja viedä läpi aitoa muutosta – emme vain toimita järjestelmiä, vaan varmistamme muutosjohtamisen, viestinnän ja osallistamisen keinoin että yhteistyömme asiakkaidemme kanssa johtaa aitoon muutokseen ja toiminnan kehittymiseen.

Tunnistatko itsesi seuraavista seikoista?

Innostut monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamisesta, keskusteluista ja yhdessä suunnittelusta. Hallitset sekä uudet että vanhat menetelmät asiakasymmärryksen rakentamisesta, visiotyöskentelystä ja palveluiden konseptoinnista. Sinulla on yli 10 vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja runsaasti kokemusta terveyden- ja hyvinvoinnin alalta – joko asiakastöiden kautta tai ehkä olet itsekin terveydenhuollon ammattilainen. Asiantuntemuksesi, tuomasi näkemykset ja työsi tulokset vakuuttavat asiakkaat sekä sisältönsä että esitystapansa laadulla. Haluat edelleenkin kehittää osaamistasi asiakastyön parissa ja tuoda oman asiantuntemuksesi täysillä peliin. 

Tehtävässä onnistumisen kannalta on olennaista, että tunnet terveydenhuollon ammattilaisten arkea ja eri yhteisöjen toimintaa sairaaloista hyvinvointialueisiin. Olet saattanut olla kehittämässä esimerkiksi potilaskokemusta, ammattilaisten työtä, hoitopolkuja, digitaalisia palveluita tai potilastukiratkaisuita. Perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito ja sosiaalipalvelut ovat sinun kotikenttääsi, jossa toimit varmoin ottein. Kokemus lääketeollisuuden, eri viranomaisten tai potilasjärjestöjen kanssa työskentelystä on myös iso etu.

Tiimi, johon tulet

Digital Society -yksikkömme koostuu digi-, data-, analytiikka- ja designosaajien yhteisöstä. Meillä on monenlaista osaamista ja jokaisen asiantuntijuudelle on oma paikkansa, uskomme että viihdyt varmasti joukossamme!

CGI:llä pääset lisäksi osaksi yli 50 designerin yhteisöä, ja vaikka työskentelemme eri tiimeissä ja asiakkuuksissa, kehitämme yhteisön toimintaa, osaamista ja tiedon jakamista yhdessä. Omassa tiimissäsi olet ensimmäisiä muotoilijoita, joita olemme palkkaamassa useita. Lisäksi tulevalla esihenkilölläsi Artulla on 17 vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja usean vuoden kokemus terveydenhuoltoalan kehittämisestä. Saat siis varmasti tarvitsemasi tuen ja avun sekä oman osaamisen kehittämiseen että asiakastöissä onnistumiseen.

Tämän tehtävän sijaintipaikka on ensisijaisesti Helsinki ja joustavan hybridityön avulla haluamme mahdollistaa, että työsi ja vapaa-aikasi pysyvät tasapainossa.

Meillä CGI:llä…

… olet member. 
Tarjoamme sinulle paitsi työn, jossa voit kehittyä haluamaasi suuntaan, myös mahdollisuuden omistaa yhtiön osakkeita. Koska yli 80 prosenttia henkilöstöstämme on myös omistajia, kutsumme henkilöstöämme membereiksi. Membereinä pääsemme nauttimaan CGI:n taloudellisesta menestyksestä ja rakentamaan toiveidemme mukaista yhtiötä.
… saat olla sellainen kuin olet. 
Meitä on 3 700 ympäri Suomen ja meille on tärkeää, että jokainen meistä saa olla työpaikalla oma itsensä. Monimuotoiset tiimimme määrittelevät itse, millaiset joustavat työnteon tavat niille parhaiten sopivat. Meillä työ myös joustaa, kun elämäntilanne sitä vaatii. 
… sinusta pidetään huolta. 
Meille CGI:n membereille on tärkeää, että tuemme ja autamme aina toisiamme. Et ole koskaan yksin: tuhansista huippuasiantuntijoistamme löytyy aina joku, johon tukeutua. Ja tarjoamme tietysti myös laajan valikoiman henkilöstöetuja, jotka auttavat sinua voimaan paremmin.
… innostut työstäsi – yhä uudelleen. 
Meillä viihdytään pitkään, koska kokoisessamme talossa on tarjolla aina uusia uramahdollisuuksia ja niihin siirtyminen on tehty helpoksi. Kun kaipaat vaihtelua, voit ottaa haltuun uuden teknologian, toimialan tai asiakkuuden – ja kun kaipaat työltä joustoa uudessa elämäntilanteessa, sekin järjestyy. Tule meille rakentamaan itsesi näköinen ura!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Seuraavaksi kuulisimme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi!
Voit hakea tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura tai suoraan Linkedinin Easy Apply -toiminnolla. Liitäthän mukaan CV:si ja portfoliosi, josta näemme aiempien töidesi tuloksia, kiitos!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Arttu Niskasaari, +358503847784. 

Viimeinen hakupäivä on 31.3.2023. Käymme hakemuksia läpi kuitenkin jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä – hakemus kannattaa siis lähettää vaikka heti!

Tutustu meihin lisää: 

• Facebook 
• Instagram 
• LinkedIn 
• Twitter 
• YouTube 

#LI-DNI 

Skills:

What you can expect from us:

Insights you can act on

While technology is at the heart of our clients’ digital transformation, we understand that people are at the heart of business success.

When you join CGI, you become a trusted advisor, collaborating with colleagues and clients to bring forward actionable insights that deliver meaningful and sustainable outcomes. We call our employees ”members” because they are CGI shareholders and owners, and, as owners, we enjoy working and growing together to build a company we are proud of. This has been our Dream since 1976, and it has brought us to where we are today-one of the world’s largest independent providers of IT and business consulting services.

At CGI, we recognize the richness that diversity brings. We strive to create a work culture where everyone belongs, and we collaborate with clients in building more inclusive communities. As an equal opportunity employer, we empower all our members to succeed and grow. If you require an accommodation at any point during the recruitment process, please let us know. We will be happy to assist.

Ready to become part of our success story? Join CGI-where your ideas and actions make a difference.

Hae paikkaa / Apply.