Senior Designer / Codemate Oy

Me Codematella autamme yrityksiä etenemään digitalisaatiomatkallaan. Toimitamme mielekkäitä sovelluksia ja palveluita kokeneiden kehittäjien ja suunnittelijoiden tiimien avulla. Etsimme kokenutta Suunnittelijaa liittymään Designer-tiimiimme!

Jos käyttäjäkeskeinen suunnittelu on lähellä sydäntäsi, työskentelet mieluusti yhteistyössä teknisen tiimin ja myynnin kanssa, ja nautit työssäsi etenkin niistä hetkistä, kun saat asiakkaan häikäistymään, saatamme olla juuri sitä mitä kaipaat! Räätälöimme roolin istumaan juuri sinun vahvuuksiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haluamillasi osa-alueilla.

Miksi Codemate?

1. Työskentelemme kansainvälisten jättien, kuten Netflixin ja Googlen kanssa. Meillä on 100 työntekijää ja olemme olleet alalla 15 vuotta.

2. Mottomme on ”Go Forward”. Ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. Meillä pääset oppimaan lisää ja kasvattamaan osaamistasi mukavassa ja hauskassa ympäristössä, jossa tuemme toinen toistamme.

3. Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen pienempi yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Tarjoamme aidosti työn ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan kulttuurin, hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat ja taitavat työkaverit ja lämpimän yhteisön.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa. 🌴

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on tehdä yhteensopivuustesti vastaamalla muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian!

Hae paikkaa.