Senior Designer / Codemate Oy

Työpaikkakuvaus:

Me Codematella autamme yrityksiä etenemään digitalisaatiomatkallaan. Toimitamme mielekkäitä sovelluksia ja palveluita kokeneiden kehittäjien ja suunnittelijoiden tiimien avulla. Etsimme kokenutta Suunnittelijaa liittymään Designer-tiimiimme!

Jos käyttäjäkeskeinen suunnittelu on lähellä sydäntäsi, työskentelet mieluusti yhteistyössä teknisen tiimin ja myynnin kanssa, ja nautit työssäsi etenkin niistä hetkistä, kun saat asiakkaan häikäistymään, saatamme olla juuri sitä mitä kaipaat! Räätälöimme roolin istumaan juuri sinun vahvuuksiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haluamillasi osa-alueilla.

Miksi Codemate?

Tarjoamme aidosti työn ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan kulttuurin, hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat ja taitavat työkaverit ja lämpimän yhteisön.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa. 🌴

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on tehdä yhteensopivuustesti vastaamalla muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian!

Hae paikkaa.