Senior Designer, UX / OP Ryhmä

Senior UX Designer 

Oletko jo kokenut UX Designer ja etsit seuraavaa siirtoa urallasi? Etsimme nyt OP Design Systemiä kehittävään tiimiimme Senior UX Designeria. Tiimiläisiä työskentelee sekä Helsingissä että Oulussa, joten tuleva sijaintisi voi olla kummassa tahansa.

Millainen on tuleva roolisi ja tiimisi?

Vastaat osaltasi OP Ryhmän digitaalisten palveluiden yhtenäisen brändi-ilmeen, saavutettavuuden ja käyttökokemuksen yleiskäyttöisten ratkaisuiden kehittämisestä. Työsi tueksi hankit asiakasymmärrystä sisäisistä toimijoistamme. Sinulla on taidot tiimirajat ylittävään yhteistyöhön ja työpajojen fasilitointiin tarpeiden tunnistamiseksi ja yhteisöllisen tekemisen tukemiseksi. 

Tiimissäsi on kehittäjiä ja suunnittelijoita, jotka tuottavat työkaluja ja ohjeistuksia tehokkaampaan ja laadukkaampaan käyttöliittymien suunnitteluun ja toteuttamiseen OP Ryhmän sisällä. Yhdessä varmistamme, että loppuasiakkaiden käyttäjäkokemus digitaalisissa palveluissamme, niin selaimessa kuin mobiilisovelluksissa, on ensiluokkainen. 

Mitä toivomme sinulta?

• vahvaa, yli viiden vuoden työkokemusta käyttöliittymä- ja interaktiosuunnittelusta selain- ja mobiilisovellusympäristöihin
• entuudestaan vahvaa saavutettavuusosaamista ja halua kehittää sitä työssäsi
• aiempi kokemus design systeemityöstä on eduksi
• hyviä tiimi- ja projektityöskentelytaitoja sekä ketterän kehittämisen ja Lean UX -menetelmien tuntemusta
• hyviä osallistamisen ja työpajojen fasilitointitaitoja
• tuntemusta käyttöliittymäsuunnittelun työkaluista (ainakin Sketch) 
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi meille kannattaa hakea?

Olemme yksi Suomen suurimpia IT-taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Kehitämme jatkuvasti työskentelytapojamme, ja yksittäiset asiantuntijamme ovat tärkein voimavaramme. Kyky tunnistaa käyttäjätarpeita, riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin. 

Saat meiltä monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Tutustu lisää meidän Design-tekemiseemme täällä

Kuulostaako tulevalta rooliltasi? 

Hienoa – tämä oli toiveenammekin! Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään tiistaina 19.4.2022. Liitä mukaan myös CV sekä portfolio. Kaikkea emme saa varmasti mahdutettua yhteen työpaikkailmoitukseen, joten lisätietoa roolista antaa Ilari Jounila (Competence Lead, Product Design), p. 050 4820 988 tai ilari.jounila(a)op.fi) perjantaina 8.4. klo 15-16 tai maanantaina 11.4. klo 9-10.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee 13 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.