Senior Designer / Kesko

Senior Designer: tule meille kehittämään autoalan parasta digitaalista asiakaskokemusta! 

K-ryhmä haluaa tarjota kaupan alan parhaan monikanavaisen asiakaskokemuksen. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja toimintatapojamme ylittääksemme asiakkaiden odotukset. Asiakaslähtöisyys ja design thinking ovat keskeisessä osassa strategiamme toteuttamisessa. 

Etsimme nyt uutta kollegaa vastaamaan autotoimialan digitaalisten palveluiden yhtenäisen käyttäjäkokemuksen suunnittelusta. 

Rooli 
Uutena Senior Designerinamme vastaat autotoimialan digitaalisten palveluiden UX-suunnittelusta yli kehitysprojektien. Olet osa K-ryhmän Design ja Asiakaskokemus -tiimiä, jonka UX- ja palvelusuunnittelijat työskentelevät eri toimialojen palveluiden kehityksessä. Edistät osaltasi muotoiluajattelun hyödyntämistä K-ryhmässä ja osallistut muun tiimin kanssa yhteisen design-kielemme toteuttamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. 

Toimit osana digipalveluiden kehitystiimejä, ja tarvittaessa myös ohjaat myös ulkopuolisten design-kumppanien työtä. 
Meillä työskentelet hybridityömallin mukaan joustavasti eri toimipisteissä, esimerkiksi K-Auton Vantaan toimipisteellä ja Kalasataman K-Kampuksella, sekä myös kotoa käsin tiimin ja työtehtävien tarpeiden mukaan. 

Mitä odotamme sinulta? 
Olet tekijätyyppiä ja valmis laittamaan itsesi likoon ja kädet saveen designia tehdessäsi. Nautit myös muutoksen johtamisesta ja vaikuttamisesta. Osaat johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja toimia matriisissa. Puolustat asiakkaan etua ja omaan ammattitaitoosi perustuvaa näkemystä keskusteluissa liiketoiminnan ja IT:n kanssa. Osallistat mielelläsi, ja varmistat osaltasi hyvän yhteistyön osana kehitystiimejä. 

Odotamme sinulta erityisesti seuraavan kaltaista kokemusta ja osaamista: 
– Kokemus ja vahvat näytöt vastaavista UX senior designer -rooleista joko suuren yrityksen in-house tiimissä tai konsulttina suurilla asiakkailla 
– Vahva osaaminen sekä interaktio- että visuaalisen suunnittelun alalta 
– Kokemus monikanavaisen asioinnin palveluiden suunnittelusta 
– Kokemus toimimisesta osana monialaisia kehitystiimejä 
– Nykyaikaisen digikehityksen teknologioiden ja ketterien työskentelytapojen ymmärrys 
– Kokemus useampien projektien yhtäaikaisesta design-työn ohjaamisesta ja tekemisestä 
– Kokemus autotoimialalta katsotaan eduksi mutta ei ole välttämättömyys 

Mitä tarjoamme? 
K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa. 

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin. 

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan. 

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. 

Lisätietoja antaa: 
Jussi Mantere, jussi.mantere@kesko.fi tai +358 50 4867040 maanantaina 22.11 klo 9-11, perjantaina 26.11 klo 12-13 ja maanantaina 29.11. klo 9-11. 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta palkkatoiveen ja portfolion kera perjantaihin 4.12. mennessä. 

K – jotta kaupassa olisi kiva käydä! 

———————— 
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.