Senior Graphic Designer / Pentagon Design

Oletko kiinnostunut työskentelemään kovan tason kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa? Haluaisitko edistää kanssamme kestävää muotoilua ja ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointia? Pentagon Designilla pääset osaksi monialaista muotoilijoiden ja asiantuntijoiden tiimiä ja hyvinvoivaa työyhteisöä, jossa näkemyksiäsi ja asiantuntijuuttasi arvostetaan.

Haemme vahvistusta tiimiimme graafisen ja konseptisuunnittelun alueille. Kaikkiin tehtäviin edellytämme hakijoilta:

– aitoa kiinnostusta kehittää yritysasiakkaidemme liiketoimintaa ja lisätä julkisten tahojen asiakkaidemme toiminnan vaikuttavuutta

– ihmiskeskeistä ja vuorovaikutteista suunnitteluotetta ja lähestymistapaa

– proaktiivista ja positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia monialaisessa tiimissä

Tehtävät ovat vakituisia, mutta olemme kiinnostuneet myös freelancer-yhteistyöstä näillä osa-alueilla. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus, CV, portfolio ja palkkatoiveesi osoitteella info@pentagondesign.fi 14.1.2022 mennessä. Tehtävät täytetään heti, kun löydämme sopivat henkilöt. Otsikoi hakemus sen tehtävän mukaan, jota olet hakemassa.

Senior Graphic Designer

Etsimme graafista suunnittelijaa, jossa strateginen osaaminen yhdistyy näkemykselliseen luovuuteen. Hahmotat nopeasti asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet, ja olet kokenut brändistrategia- ja konseptityössä. Olet varmaotteinen graafinen muotoilija, joka tuottaa asiakkaille erottuvia ja aikaa kestäviä yritys- ja brändi-identiteettejä. Olet inspiroiva ja yhteistyötaitoinen tiimin jäsen, ja ohjaat luontevasti muiden suunnittelijoiden työtä. Osallistut mielelläsi konsultoivaan myyntiprosessiin ja asiakkaiden sparraukseen. Edellytämme 5+ vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä. Digiosaaminen katsotaan eduksi.