Senior Service Designer

Etsimme kokenutta palvelumuotoilijaa ja projektin vetäjää kasvavaan tiimimme!

Miltä kuulostaisi tuoda palvelumuotoiluosaamisesi oikeasti ihmisläheisten ja yhteiskunnallisesti vaikuttavien projektien pariin? Oletko miettinyt miten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja ja hoitopolkuja voisi kehittää? Näistä asioista meillä Nordic Healthcare Groupissa nimittäin sytytään päivittäin ja toivoisimme saavamme lisää osaamista palvelumuotoilun tiimiimme. Olisitko se sinä?

Nordic Healthcare Group on sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijatalo ja autamme niin julkisen kuin yksityisen sektorin asiakkaitamme onnistumaan ja menestymään yli 200 työntekijämme voimin. Etsimme nyt kokenutta palvelumuotoilijaa vaikuttamaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluiden toteuttamiseen ja asiakaskokemukseen sekä vastaamaan projekteista ja projektitiimeistä.

Etsimme sinua, jolla on intohimona rakentaa sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä henkilökunnan että asiakkaan tarpeista ja tavoitteista lähtevä kokonaisuus. Työsi ytimessä ovat laadullisen ja määrällisen tutkimuksen menetelmät, eri sidosryhmien osallistaminen, yhteissuunnittelu ja palvelujen konseptointi. Olet vastuussa projektien vetämisestä ja työssäsi sinua tukevat osaavat projektitiimit.

Uudelta kollegaltamme kaipaamme seuraavia ominaisuuksia:

Tulevia työkavereitasi yhdistää etenkin into tehdä yhteiskunnasta toimivampi sekä halu vaikuttaa siihen, millaiseksi sosiaali- ja terveydenhuolto Suomessa ja Pohjoismaissa kehittyy. Meillä myös huumori tiimissä ja koko yrityksessä kukkii ja työtä tehdessä kuuluu olla myös hauskaa. Toimistomme sijaitsee merellisessä Lauttasaaressa, toki nykyisin työskentelemme sujuvasti myös etänä. Jos tämä kaikki kuulostaa sinusta hyvältä, joukko fiksuja ja innostuneita ihmisiä kaipaa sinua uudeksi jäseneksi NHG:n design-tiimiin. Voit tutustua meillä tekemiseen lisää uratarinoidemme kautta.

Onko mielesi jo täynnä ideoita? Innostutko samoista asioista kuin mekin? Hienoa! Lähetäthän CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen 29.1.2023 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Luemme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan kollegan löydyttyä.

Hae paikkaa.