Senior Service Designer / Lamia

Etsimme Lamialle kokenutta Senior Service Designeria, joka innostuu merkityksellisestä design-työstä. Tässä tehtävässä olet avainroolissa rakentamassa digitaalista strategiaa yhdessä liiketoiminnan kehittäjien, palvelumuotoilijoiden ja UI/UX designereiden kanssa. 

Tehtäväsi on ymmärtää asiakkaan digitaalisten palveluiden kokonaisuus sekä tunnistaa ja muotoilla uusia digitaalisia lähtöjä, työnkuvasi on siten laajempi kuin yksittäisten palveluiden muotoilu. Tärkeä osa työtäsi on strategisten ja tavoitteellisten työpajojen suunnittelu ja fasilitoiminen palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Yhdessä asiakkaan kanssa Lamia määrittää liiketoiminnan tarpeet (business design), muotoilee design briefin, määrittelee kohderyhmät ja luo tavoitteet ja raamin koko hankkeelle. Aito kiinnostus asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan on tärkeää.

Toivomme sinulta

Lamian Design-tiimissä saat

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun oikeat lahjakkuudet löytyy, pidetään huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi tarjolla on kompensaatiomalleja, joilla palkitaan sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten oheisen linkin kautta.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.