Senior Service Designer lisäarvopalveluiden kehittämiseen / Verkkokauppa.com

Kiehtoisiko sinua kehittää Suomen suurinta ja komeinta verkkokauppaa? Haluaisitko päästä näkemään kätesi jäljen ja työsi vaikuttavuuden loppukäyttäjien arjessa? Jos vielä sytyt ketterästä ja kokeilevasta palvelumuotoilusta, kehotamme sinua kurkistamaan löytyisikö seuraava ura-askeleesi kaikkien intohimojen osoitteesta Verkkokauppa.comilta!

Verkkokauppa.comin asiakkaille meiltä ostamisessa ei ole kyse vain myymistämme tuotteista, vaan haluamme varmistaa, että asiakkaamme onnistuvat hyödyntämään tuotetta siihen tarkoitukseen mihin se hankittiin. Tämän vuoksi tuotteen lisäksi tarvitaan usein siihen liittyviä palveluita. Tällaisia palveluita ovat mm. tuotteen toimittamiseen ja asentamiseen liittyvät palvelut, tuotteen suojaaminen ja käyttöönotossa auttaminen, tuotteelle hankittavat vakuutukset, lisätakuut sekä rahoittamisen palvelut. Verkkiksellä näitä palveluita on jo jonkin verran, mutta ne ovat vaihtelevasti asiakkaille saatavilla. Tätä kokonaisuutta haluamme kehittää merkittävästi ja siitä syystä haemme nyt kokenutta palvelumuotoilijaa. 

Pähkinänkuoressa: Senior Service Designerina Verkkiksellä

Toimit pääasiallisesti tiimissä, jonka vastuulla on lisäarvopalveluiden kehittäminen. Tässä monipuolisessa ja laaja-alaisessa roolissa pääset toimimaan palveluiden koko elinkaaren kirjolla sisältäen: 

Ensimmäisen puolen vuoden aikana pääset mukaan useamman uuden palvelukonseptin suunnitteluun jo alkuvaiheen validoinnista ja konseptoinnista lähtien. Asetettuasi taloksi laajennat työnkuvaasi myös oman tiimisi ulkopuolelle, kehittäen palvelumuotoiluosaamista myös muissa tiimeissä valmentavalla otteella. 

Työskentely onnistuu pääasiassa etänä niin halutessasi ja kaikki tapaamisemme hoituvat ensisijaisesti etätyökaluja käyttäen. Sinulla tulisi kuitenkin olla ajoittain mahdollisuus osallistua yhteisiin palavereihin tai työpajoihin toimistollamme Jätkäsaaressa.

Miten onnistut Senior Service Designerin tehtävässä?

Yhtä oikeaa taustaa tehtävään ei luonnollisestikaan ole, mutta arvelisimme osaamispaletistasi löytyvän seuraavat osa-alueet:

Arvostamme osaamistasi myös seuraavista aihealueista:

Verkkis tarjoaa sinulle persoonallisen ja kannustavan työyhteisön

Kuten roolisi kuvauksesta saatoit jo saada kuvan: olemme kehittämisintoinen työyhteisö. Meillä jokainen todella pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen. Meille tärkeää on, että asiat, joita edistämme, ovat pitkällä tähtäimellä vaikuttavia ja kasvumme mukana skaalattavia. Olemme eteenpäin katsova porukka, jossa sinulle on innostavaa ja turvallista esittää kehitysideoitasi.

Kulttuuriamme kuvatessamme puhumme usein verkkisläisyydestä. Se pitää sisällään toisaalta huumorintajuisen ja persoonallisen yhteisön, jossa jokainen saa olla omanlaisensa, mutta lisäksi se on toimeen tarttuvaa reippautta, intohimoa omiin vastuualueisiin, inhimillisyyttä, rehellisyyttä sekä halua löytää parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen luovuutta käyttäen.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä töitä, vaan tärkeintä on aina yhteinen maali. Se syntyy rakkaudesta leipälajiin: verkkokaupan pioneerina pysymiseen. Yhteisöllisyys, ketteryys, asiakaslähtöisyys sekä into tuotteita kohtaan ovat supervoimiamme, eivätkä ne tunnu lähtevän meistä verkkisläisistä kulumallakaan.

Jos kiinnostuit, toimi näin: 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskoisit Verkkikseltä löytyvän sinulle mielekästä tekemistä, älä turhaan jää odottamaan yhteydenottosi kanssa! Täytä siis hakemuslomake ja kerro vapaamuotoisesti itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:si ja mieluusti myös portfoliosi. 

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta? Kysy lisää tehtävästä Head of UX Ville Schalinilta puhelimitse 050 597 5898. Saat Villen kiinni myös mailitse ville.schalin@verkkokauppa.com