Senior Service Designer / SOK

Sijainti:
HELSINKI

SOK Design on noin 40 muotoilijan muodostama SOK:n in-house design-yhteisö, jossa muotoilemme päivittäistä monikanavaista asiointia S-ryhmän digipalveluissa ja toimipisteissä. Designin avulla ja keinoin vaikutamme sekä miljoonien asiakkaidemme arkeen että kymmenientuhansien työntekijöidemme arkeen ja työntekijäkokemukseen. Etsimme nyt joukkoomme Senior Service Designeria työskentelemään myymälähenkilöstön sekä myymälätyötä tukevien palveluiden, prosessien ja mobiilisovellusten parissa.

Senior Service Designer, In-Store Operations

Myymälätyön sujuvoittamisen tiimissä työskentelee parhaillaan n. 15 designin, softakehittämisen ja ketjuohjauksen ammattilaista. Ensisijaisesti tiimimme keskittyy myymälätyön sujuvoittamiseen, niin myymälän puolella tapahtuvien toimintojen kuin myös operatiivisen toiminnanohjauksen osalta. Näkyvin osa tiimimme työtä näkyy erilaisten digitaalisten palveluiden kautta, kuten myymälähenkilöstömme käyttämän mobiililaitteen sovelluksina ja taustakoneella käytettävien verkkopalvelujen muodossa. Mobiililaite sovelluksineen on kuitenkin vain yksi kanava ja työkalu isommassa kokonaisuudessa, joten olemme mukana myös myymälätyön prosessien kehityksessä yhteistyössä myymälöiden ja ketjuohjauksen kanssa.

Mobiililaitteen tukemana henkilöstömme pystyy tarjoamaan entistäkin parempaa asiakaspalvelua. Laitteen sovellusten avulla henkilöstöllämme on tuotetiedot saldoineen ja sijainteineen taskussaan, minkä lisäksi laite mahdollistaa myymälöiden operatiivisen toiminnanohjauksen. Laite on käytössä S-ryhmän vähittäiskaupan ja ABC-asemien myymälöissä ympäri Suomen. S-ryhmä on Suomen suurin työnantaja; työllistämme yli 40 000 henkilöä, joten myymälätyötä tukevien sovellusten käyttäjät lasketaan kymmenissä tuhansissa.

Senior Service Designerina muotoilet ja suunnittelet myymälätyötä tukevia palveluita ja työkaluja. Järjestät ja fasilitoit workshopeja sidosryhmien kanssa (myymälähenkilöstö, ketjuohjaus) ja kerrytät ymmärrystä eri keinoin esimerkiksi havainnoimalla, haastattelemalla ja kyselyiden avulla. Palvelumuotoiluun liittyvän myymäläyhteistyön edistäminen ja organisointi on myös osa tehtäviäsi. Tämän työntekijäymmärryksen ja -näkemyksen pohjalta koostat raportteja, suunnittelet konsepteja ja luot uusia ideoita myymälätyön sujuvoittamiseksi. Muotoilemasi palvelut ovat käytössä ajoittain kiireisessäkin myymäläympäristössä, joten työtäsi ohjaavat vahvasti käytettävyys, myymälätyön sujuvuuden varmistaminen ja työntekijäkokemuksen parantaminen.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi suunnittelijoiden, sovelluskehittäjien ja kehityspäälliköiden lisäksi myymälöiden ja ketjuohjauksen henkilöstön kanssa. Myymälävierailuja olisi noin kerran kuukaudessa, mikä edellyttää välillä matkustamista. Myymälät sijaitsevat mm. pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

Mitä toivomme sinulta

Mitä tarjoamme sinulle

Hakuohjeet ja lisätietoja

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Hae tehtävään allaolevan linkin kautta, minkä jälkeen rekrytoijamme Anna (anna.ruokamo@sok.fi, +358 44 564 2794) on sinuun yhteydessä. Liitäthän CV:si lisäksi portfoliosi hakemukseesi. Hakuaika tehtävään päättyy su 26.2., ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessimme on kattava ja suhteellisen vaivaton. Annan lisäksi tulet tapaamaan mahdollisen tulevan esihenkilösi Jennyn sekä tiimiläisiäsi saadaksesi mahdollisimman realistisen kuvan siitä minkälaista meillä työskentely on. Saat lisätietoja roolista, yhteisöstämme sekä siitä miltä tulevaisuutesi SOK:lla voisi näyttää.

Tavoitteenamme on, että rekryprosessimme kuvastaa työskentelykulttuuriamme, eli ympäristöä, jossa on psykologisesti turvallinen tila keskustella ammatillisista vahvuuksistasi ja kehittymiskohteistasi sekä toimialan osalta että muotoilutaidoissa ja sosiaalisissa taidoissa. Täytämme tehtävän löydettyämme sopivan henkilön ja molempien osapuolten todettua meillä olevan yhteneväisiä ammatillisia intressejä.

Odotamme tapaamistasi!

Hae paikkaa.