Senior UI/IX Designer / Alma Media

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Iltalehti, Etuovi.com ja Nettiauto. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista. 

Oletko uuden kehittämisestä innostuva rohkea tekijä jolta löytyy kykyä tulkita liiketoiminnan tavoitteet houkutteleviksi ja selkeiksi konsepteiksi ja palveluiksi? Palatko innosta päästä kehittämään suomen suosituimpia digitaalisia palveluita yhdessä osaavan tiimin kanssa? 

Etsimme nyt kokeneita Sr. UI/UX-Designereita liittymään osaksi Alma Median kasvavaa ammattilaisten joukkoa. Haussa on osaajia niin Liikkumisen yksikön moottorimarkkinapaikkoihin, kuin autoilunjärjestelmiin että Asumisen yksikön asumisenjärjestelmiin kehittämään kokonaisvaltaisesti palveluidemme käyttäjäkokemusta. Moottorimarkkinapaikkojen osalta tunnetuimpia palveluitamme ovat Nettiauto.com, Nettimoto.com, Nettikone.com ja Autotalli.com.

Sr. UI/UX-Designerina tehtävänäsi on vastata palvelujen ja toiminnallisuuksien käyttökokemuksen kehittämisestä, konseptoinnista ja määrittelystä teknisen tuotekehityksen rinnalla liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Teet luonnokset, rautalangat ja prototyypit, sekä suunnittelet tyylikkäät ja toimivat käyttöliittymät käyttäen moderneja digitaalisia suunnittelutyökaluja. Keskityt myös asiakasymmärryksen kasvattamiseen ja haastattelet sidosryhmiä, järjestät työpajoja sekä teet A/B-testejä kuin myös data-analyysejä samalla analytiikkaa kehittäen. Työskentely tapahtuu Scrum metodein ja työskentelet tiiviisti koko kehitystiimin kuin myös muiden sidosryhmien, kuten myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun kanssa.

Olet etsimämme osaaja mikäli sinulta löytyy jo useampi vuosi kokemusta verkkopalveluiden UI/UX-suunnittelusta. Design system on sinulle tuttu termi, ja näet sen mahdollisuudet yhtenäisen käyttökokemuksen rakentamisessa ja tuotekehityksen tehostajana. Omaat näkemystä sille, mistä erinomainen käyttäjäkokemus kokonaisvaltaisesti koostuu ja sinulta löytyy osaamista avata näkemyksiäsi myös muille. Viestit myös asiakkaidemme ja sisäisten sidosryhmien kanssa sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi. Tärkeimmät sidosryhmäsi toimivat Suomessa, mutta esim. osa tuotekehityksestä toimii Intiassa.

Sinulta odotamme:

Lisäksi katsomme eduksi:

Alma Media tarjoaa sinulle:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoran Alma Medialle. Työskentely tapahtuu Alma-talolla Helsingin Töölönlahdella tai Tampereella Siperian toimistolla, mutta hybridimallin mukaisesti pystyt työskentelemään joustavasti myös etänä.

Innostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Voit myös halutessasi liittää mukaan työnäytteitä. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Alma Mediasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.almamedia.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395 ) 

Hae paikkaa.