Senior UI/UX Designer /HiQ Finland Oy

Etsimme joukkoomme kokenutta designeria laadukkaiden digital commerce-hankkeiden pariin. Asiantuntijuus, tiimihenki ja ystävällisyys kuvastavat meitä lamialaisia, samaa odotamme myös uudelta tiimiläiseltämme.

Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin digi- ja ecommerce-palveluihin ja toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisuuksia designin, ohjelmistokehityksen, strategiatyön sekä kasvumarkkinoinnin voimin. Tarjoomastamme löytyy niin projektitoimitukset kuin jatkuvat palvelutkin. Design-tiimissämme on toistakymmentä designeria ja kompetenssia löytyy niin palvelumuotoilusta kuin UI- ja UX-suunnittelusta. 

Tiimiin liittyvältä designerilta odotamme asiantuntemusta ja aitoa intoa toimia digital commerce-hankkeiden parissa. Asiakaslähtöisyys, tiimityöskentelytaidot ja laadukas käyttökokemus ovat meidän projekteissamme avainasemassa. Innostava työyhteisö ja asiantunteva tiimi sekä aktiivinen kompetenssinkehitys ja tiedonjako tukevat onnistumista. 

Toivomme sinulta:

Hybridityö onnistuu sekä Lamian toimistolta Kampista, Otaniemen toimistolta tai etänä. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, innostuneen työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. 

Mikäli digital commerce on lähellä sydäntä ja haluat osaksi Lamian tarinaa, hae paikkaa alla olevasta linkistä. Paikasta voit kysellä lisää Tiina Laaksoselta osoitteesta tiina.laaksonen@lamia.fi

Lamia on 2012 perustettu digitaalisten palveluiden asiantuntija. Asiakkaina meillä on Suomen kiinnostavimpia yrityksiä kuten ST1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Asiakaslähtöinen toimintatapa, laatu ja aito into räätälöityjä toteutuksia kohtaan ovat tukeneet meitä vahvaan kasvuun markkinassa. Meitä lamialaisia onkin jo noin 100 ja osana HiQ:n Pohjois-Eurooppalaista perhettä kuulumme noin 2000 asiantuntijan joukkoon.

Hae paikkaa.