Senior UI/UX Designer / Lamia Oy

Etsimme joukkoomme kokenutta designeria laadukkaiden digital commerce-hankkeiden pariin. Asiantuntijuus, tiimihenki ja ystävällisyys kuvastavat meitä lamialaisia, samaa odotamme myös uudelta tiimiläiseltämme.

Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin digi- ja ecommerce-palveluihin ja toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisuuksia designin, ohjelmistokehityksen, strategiatyön sekä kasvumarkkinoinnin voimin. Tarjoomastamme löytyy niin projektitoimitukset kuin jatkuvat palvelutkin. Design-tiimissämme on toistakymmentä designeria ja kompetenssia löytyy niin palvelumuotoilusta kuin UI- ja UX-suunnittelusta.

Tiimiin liittyvältä designerilta odotamme asiantuntemusta ja aitoa intoa toimia digital commerce-hankkeiden parissa. Asiakaslähtöisyys, tiimityöskentelytaidot ja laadukas käyttökokemus ovat meidän projekteissamme avainasemassa. Innostava työyhteisö ja asiantunteva tiimi sekä aktiivinen kompetenssinkehitys ja tiedonjako tukevat onnistumista.

Toivomme sinulta:

– Useamman vuoden kokemusta UI- ja UX-designista
– Kokemusta projektityöskentelystä digitaalisten palveluiden parissa
– Innostavaa ja ratkaisukeskeistä asennetta
– Hyviä tiimityöskentelytaitoja
– Kokemusta asiakkaan kanssa toimimisesta ja design-prosessin fasilitoinnista
– Kokemus verkkokaupparatkaisuista on iso plussa, muttei välttämätöntä
– Kiinnostusta asiakkaan liiketoimintaa kohtaan, sillä ratkaisumme ovat usein asiakkaan liiketoiminnan keskiössä
– Kiinnostusta palvelumuotoilua kohtaan, vaikka se ei kuulu päävastuualueisiisi

Hybridityö onnistuu sekä Lamian toimistolta Kampista, Otaniemen toimistolta tai etänä. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, innostuneen työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Mikäli digital commerce on lähellä sydäntä ja haluat osaksi Lamian tarinaa, hae paikkaa alla olevasta linkistä. Paikasta voit kysellä lisää Tiina Laaksoselta osoitteesta tiina.laaksonen@lamia.fi

Lamia on 2012 perustettu digitaalisten palveluiden asiantuntija. Asiakkaina meillä on Suomen kiinnostavimpia yrityksiä kuten ST1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Asiakaslähtöinen toimintatapa, laatu ja aito into räätälöityjä toteutuksia kohtaan ovat tukeneet meitä vahvaan kasvuun markkinassa. Meitä lamialaisia onkin jo noin 100 ja osana HiQ:n Pohjois-Eurooppalaista perhettä kuulumme noin 2000 asiantuntijan joukkoon.

Yhteystiedot Laaksonen, Tiina, tiina.laaksonen@lamia.fi, +358504310682
Työpaikan osoite Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 31.12.2022 klo 23:59
Jätä hakemus Hae paikkaa omilla rekrytointisivuillamme.

Hae paikkaa.