Senior UX Designer / DNA

Etsimme Senior UX Designeria vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle. 

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi! 

TYÖSUHTEEN TIEDOT: 


TULEVA TIIMISI: 

DNA:n digitaalisten palveluiden kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille. 

Nyt haluamme kasvattaa design -tiimiämme kokeneella UX-suunnittelijalla vastaamaan palveluidemme ja digitaalisten tuotteidemme asiakaskokemuksen kehittämisestä, joka nähdään meillä ensiarvoisen tärkeänä asiana. Tehtäviesi painopiste tulee olemaan viihdepuolen tarjoamassamme ja haastavissa DNA TV -kuluttajasovellusten käyttöliittymissä. 

Iloisen porukkamme innostus syntyy motivaatiosta kehittää ja uudenaikaistaa laajaa digitaalista ekosysteemiämme. Tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n digi- ja monikanavaista myyntiä, parantaa palvelun laatua ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa. 

Vastuunottokyky, toisten huomioiminen, rakentava asenne sekä positiivinen tapa suhtautua haasteisiin ovat ydinasioita, jotka yhdistävät meitä. 

TÄRKEIN TYÖNKUVASI: 

Tulet työskentelemään osana palvelukehitysyksikkömme UX design -tiimiä, yhteistyössä myös DNA:n palvelumuotoilijoiden ja brändin kehityksen kanssa. Roolisi myötä päivittäin myös osana DNA:n TV-liiketoimintaa ja tuotekehitystä. 

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:


TOIVOTTU OSAAMISESI: 


OLISIKO AIKA JÄTTÄÄ HAKEMUS? 

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mika Purjesalo kertoo sinulle mielellään lisää perjantaina 12.5.2023 klo 9-12 puh. 044 044 2106, s-posti mika.purjesalo(at)dna.fi 

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 22.5.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan hakemukseesi linkki portfolioosi. 

Työskentelemme suurimmaksi osaksi etätyömoodissa, muutoin fyysinen työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä. 

MIKSI VALITA DNA: 

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Arvostamme jokaista työntekijäämme sellaisena kuin hän on – omanlaisenaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme. 

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.


DNA LYHYESTI: 

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi , Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Hae paikkaa.