Senior UX Designer, S-mobiili / SOK

Haku voimassa toistaiseksi. / Applications are open until further notice.

Työpaikkakuvaus:

Sijainti:

HELSINKI

Rakennamme S-ryhmälle ja SOK:lle maailmanluokan muotoilu- ja ohjelmistokehityskompetenssia, jolla haluamme vastata paremmin asiakasomistajiemme odotuksiin ja toiveisiin arjen sujuvuudesta. Vahvistamme sisäistä muotoiluosaamistamme, ja ristiinpölytämme ajatuksia ja suunnitelmia eri liiketoimintojen välillä. Haluamme tehdä muotoilutyötä ja kehittämistä ketterämmin ja viedä muotoilun syvemmälle liiketoiminnan kehittämiseen. 

S-mobiili on S-ryhmän käytetyin mobiiliapplikaatio, joka yhdistää saumattomasti pankkipalvelut ja omistaja-asiakkuusohjelman. Applikaation parissa työskentelee yli 20 ammattilaista designin, teknologian, liiketoiminnan ja markkinoinnin aloilta. Teemme tiivistä yhteistyötä moniammatillisissa tiimeissä tunnistaaksemme käyttäjätarpeet ja liiketoimintamahdollisuudet sekä tarjotaksemme erinomaisia palveluita yli 2,4 miljoonalle asiakasomistajallemme.

S-mobiili on asiakasomistajan tärkein työkalu oman ja perheen talouden hoitoon ja kulutuksen suunnitteluun sekä asiakasomistajuuden täysimittaiseen hyödyntämiseen. Tehtävässä pääset siis työskentelemään laajojen ja jokapäiväisten käyttäjäryhmien palvelun parissa, minkä lisäksi pystymme tarjoamaan yhteisöllisyyttä ja ammatillista kasvua osana yli 30 hengen designer-yhteisöämme.

Senior UX Designer, S-mobiili

S-mobiilin Senior UX Designerina olet asiakaslähtöisen muotoilun ja kehittämisen sanansaattaja ja toteuttaja. Luot muotoilun avulla erilaisia ratkaisuja tuotteelle ja sen käyttäjäkokemukselle. S-mobiilin kulmakivet ovat pankki- ja asiakasomistajapalvelut, kuten arjen rahat-asiat ja asiakasomistajuuden hyödyt.

Ratkaisuavaruuden osalta teemme suunnittelutyötä pareina (Senior UX Designer ja UI/UX Designer), joista jokainen pari on osa yhtä squadia. Suunnittelijoiden lisäksi squadeissa on mobiili- ja backend.kehittäjiä iOS, QA-osaaja sekä edustus liiketoiminnasta. Squadeja tukee tuotteen leadership-tiimi (Product Owner, Lead Product Designer ja Principal Engineer) ja syväosaajat pankin ja asiakasomistajuuden puolilta.

Tehtävääsi kuuluu

Mitä toivomme sinulta

Tarjoamme sinulle

Hakuohjeet ja lisätietoja 

Mikäli onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta! Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja ammatillisista kiinnostuksenkohteistasi viimeistään sunnuntaina 21.8.2022. Käymme hakemuksia läpi ja jututamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. Liitäthän CV:si lisäksi portfoliosi hakemukseesi.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, IT Talent Acquisition Specialistimme Anna Ruokamo juttelee mielellään kanssasi tehtävästä, tavoitteistamme ja meillä työskentelemisestä. Annan tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta anna.ruokamo(a)sok.fi tai puhelimitse numerosta +358 44 564 2794.

Tuleva Senior UX Designerimme tulee työskentelemään sensitiivisen datan parissa, minkä vuoksi tarkistamme palkkauksen yhteydessä luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme turvallisuusselvityksen.

Hae paikkaa.