Senior UX/UI suunnittelija / Bolt.Works

Etsimme Senior UX/UI suunnittelijaa.

Haluaisitko olla luomassa ja parantamassa tuhansien työntekijöiden käyttämää palvelua ja mukana mullistamassa työvoiman tarjonnan? Etsimme nyt Senior UX/UI-suunnittelijaa osaksi innovatiivista teknologiatiimiämme.

Bolt.Works on henkilöstöpalvelujen tarjoamiseen keskittynyt teknologiayhtiö, jonka mobiilipalvelu yhdistää työt ja työvoiman uudenlaisella tavalla. Olemme alan nopein orgaaninen kasvaja, meillä on töissä yli 2500 työntekijää ja olemme vuodesta toiseen tuplanneet liikevaihtomme (2021 78m). Kansainvälistymme tästä vuodesta alkaen, jolloin pystymme tarjoamaan palveluamme yhä laajemmin.

Missiomme on yhdistää työntekijät ja työnantajat saumattoman mobiiliratkaisun avulla.

Meillä on alan johtava kokonaisratkaisu, ja pyrimme tekoälyn ja automatisoinnin avulla minimoimaan rutiininomaisen työn ja pitämään kulut alhaalla.

UX/UI-SUUNNITTELIJA – Mitä tarjoamme?

 UX/UI-SUUNNITTELIJA – Mitä odotamme?

 MIKSI BOLTILLE?

Jos yllä oleva kuvaus sai sinut innostumaan ja olet oma-aloitteinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava tiimipelaaja, saattaisit hyvinkin olla meidän tuleva tiimikaverimme ja arvokas lisä koko yrityksellemme.

Tarjoamme sinulle:

 Hae oheisen painikkeen kautta jo tänään tai jos sinulla herää kysymyksiä, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä CTO Mikko Rekolaan, 0500 842 382mikko.rekola@bolt.worksHakuaika päättyy 17.4.2022, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaan kuin niitä saapuu.

Bolt Works Oy

Bolt.Works on henkilöstöpalveluyritys, joka on kehittänyt vallankumouksellisen digitaalisen teknologia-alustan yhdistämään työantajat ja työntekijät nopeasti ja joustavasti. Sen sovellusta käyttää 7 600 työntekijää ja 1 000 työnantajaa. Bolt.Worksillä on 22 toimipistettä eri puolilla Suomea ja yhtiö palvelee useita eri toimialoja, kuten rakennus-, logistiikka-, teollisuus-, HoReCa- ja kiinteistöhuollon toimialoja. Bolt.Worksin liikevaihto kasvoi 99 prosenttia 78 miljoonaan euroon vuonna 2021. Yhtiön palveluksessa on 120 työntekijää. www.bolt.works