Service Designer / Exove

Oletko digiturhautumista vastaan taisteleva Service Designer?

Haluatko laittaa taitosi likoon luoden loppukäyttäjälle merkityksellisiä palveluita digitaalisessa muodossa? Osaatko palvelumuotoilun keinoin löytää ja herättää henkiin asiakkaan tarpeet? Etsimme uutta ystävää, joka on valmis valjastamaan osaamisensa asiakkaiden digiturhautumisen poistamiseksi!

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Olemme joustavia, olipa kyse sitten työajoista tai etätyöstä ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset työsuhde-edut sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Palvelumuotoilijana olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme merkityksellisiä ja liiketoimintaa kasvattavia palveluita, jotka eivät aiheuta käyttäjissään digiturhautumista. Tunnistat asiakkaan tarpeet ja osaat herättää ne henkiin asiakasta hyödyntävien verkkopalveluiden muodossa yhdessä käyttöliittymäsuunnittelijoiden ja koodareiden kanssa.

Service Designerina työsi tärkeimpiä tehtäviä ovat:

Näiden lisäksi tuet kehittäjiämme viemään suunnitelmat käytäntöön projektitiimin tärkeänä jäsenenä. Katsomme eduksi myös kokemuksen käyttöliittymä- tai visuaalisesta suunnittelusta, mutta se ei ole edellytys palvelumuotoilijan työssä menestymiseen.

Service Designerina pääset osaksi uutta muodostumisvaiheessa olevaa tiimiä ja samalla myös vahvasti vaikuttamaan ja jakamaan näkemyksellisyyttäsi Exoven suunnitteluprosessien kehittämisessä. Haemme design-toiminnallemme kasvua tulevina vuosina, jonka myötä voimme tarjota kasvun ja kehittymisen paikkoja myös sinun urapolullesi. 

Exove on moderni konsulttiyritys, jossa työskentely tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Monipuoliset työtehtävät sekä asiakkuudet varmistavat ammatillisen kehittymisesi jokaisen päivän ollessa hieman edellisestä poikkeava.

Millaista tyyppiä etsimme?

Sinulla on jo useamman vuoden (+3) kokemus verkkopalveluiden suunnittelusta, ja olet saattanut toimia palvelumuotoilijana jo esimerkiksi konsulttitalossa, digitoimistossa tai tuotetalossa. Suunnittelijana arvostat hyvää käytettävyyttä ja saavutettavuuden huomioiminen on sinulle entuudestaan tuttua.  Sinulla on myös kokemusta digitaalisista suunnittelutyökaluista, kuten Miro tai Figma, ja tartut myös uusien työkalujen ja käytänteiden oppimiseen uteliaan innostuneesti.

Olet itseohjautuva ja omaat vahvan ongelmanratkaisukyvyn. Käyttäjän saappaisiin astuminen on sinulle luontevaa ja osaat ottaa erilaisten käyttäjien tarpeet huomioon. Vahvat vuorovaikutustaidot ovat eduksesi eri sidosryhmien kanssa työskentelyssä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ennen kaikkea toivomme sinulta energistä asennetta sekä uskallusta tarttua ohjaksiin tilanteessa kuin tilanteessa! 

Kuukausiansio roolissa liikkuu 3500€ – 4500€ välillä, riippuen kokemuksestasi.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimmearvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen hakulomakkeen kautta viimeistään 28.6.2023. 

Lisätietoja tehtävästä antaa New Business Director Mikko Hämäläinen, puh. 0407748138, seuraavina soittoaikoina: ti 8.6. klo 10-11, ti 13.6. klo 15-16 ja ti 20.6. klo 9-10.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, jossa analyyttisyys ja teknologiaosaaminen yhdistyvät inhimilliseen ymmärrykseen. Yritys keskittyy luomaan digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla taistellaan digiturhautumista vastaan. Exove on perustettu vuonna 2006 ja toimii Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. www.exove.com. 31.5.2023 alkaen Exove on osa PunaMusta Media konsernia.

Palkka

€ 3 500–4 500 €/kk

Hae paikkaa.