Service Designer harjoittelija / Terveystalo

Tietoa tehtävästä

Tule rakentamaan merkityksellisiä digipalveluja Terveystaloon. Pääset mielenkiintoiselle alalle, vauhdilla kasvavaan yritykseen osaksi tiimiä, joka vastaa Terveystalon digipalvelujen kehittämisestä.

Nyt haemme Service Designer -harjoittelijaa.

Investoimme tällä hetkellä palvelujemme kehittämiseen merkittävästi. Asiakkaan palveleminen digitaalisten kanavien kautta on yksi Terveystalon strategisista painopistealueista. 

Miksi haemme Service Designer -harjoittelijaa?

Haluamme kuunnella ja ymmärtää asiakkaitamme entistä paremmin. Etsimme harjoittelijaa, joka auttaa vahvistamaan asiakkaidemme näkökulmaa palvelujemme suunnittelussa.

Millaiseen tehtävään?

Harjoittelussa pääset monipuolisesti mukaan digipalvelujemme kehitykseen. Pääfokus tulee olemaan asiakkaiden kuuntelemisessa ja heidän tarpeidensa kommunikoinnissa muille, mutta riippuen kiinnostuksesi kohteista osallistut myös muuhun muotoilutekemiseen. Pääset itse vaikuttamaan tapoihin, miten kuunnella asiakkaita, joita ovat esim. haastattelut, havainnoinnit, kyselyt ja prototyyppien sekä konseptien testaukset. Sinulla ei tarvitse olla aiheesta vielä juurikaan kokemusta, tärkeintä on että sinulla on halu oppia kanssamme.

Tarjoamme sinulle

Mitä odotamme sinulta?

Haluatko mukaan?

Ota rohkeasti yhteyttä Design Lead Janne Lammiin, jolta saat tehtävästä lisätietoja puhelimitse 040-559 8886, arkisin klo 15-16.

Täytäthän sähköisen hakemuksen liitteineen viimeistään 2.11.2022. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Tervetuloa Terveystaloon!

Hae paikkaa.