Service Designer / Lead Service Designer

Etsimme palveluliiketoiminnan kehitysprojekteihin jo muutaman vuoden kokemusta ja näkemystä kartuttaneita palvelumuotoilijoita LINK Designin Espoon pääkonttorille. Teemme joustavasti töitä sekä toimistolla että etänä. Jos kokemusta ja osaamista on enempikin, positio voidaan räätälöidä myös Lead Designeriksi. 

Suunnittelijat tulevat osaksi asiantuntijaryhmää, joka muodostuu palvelumuotoilijoista ja UX-suunnittelijoista. Asiantuntijat toimivat tiiviissä yhteistyössä myös tuote- ja teknologiayksiköiden asiantuntijoiden kanssa yhteisissä projekteissa. Toteutamme projekteja sekä julkishallintoon että yksityisen sektorin tarpeisiin ja tällä hetkellä tarvitsemme osaajia molempiin sektoreihin. 

Näillä eväillä menestyt

Palvelumuotoilijalta toivomme itsenäistä työskentelyotetta ja aikaisempaa työ- ja menetelmäkokemusta vähintään 2-3 vuotta. Palveluliiketoiminnan kehitysprojekteissa työssäsi korostuvat kokonaisuuksien hallinta, hajanaisen tiedon keruu, analysointi ja havainnollistaminen ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Tehtäviisi kuuluvat myös nopeiden prototyyppien toteutus ja testaus niin fyysisissä, digitaalisissa kuin sosiaalisissakin rajapinnoissa. 

Osallistumme asiakkaiden asiakaspolkujen sujuvoittamiseen, mikä vaatii myös organisaation toimintakulttuurien ja sisäisten prosessien kehittämistä.  Osallistavan suunnittelun taidot, menetelmä- ja fasilitointiosaaminen ja sekä kyky innostaa muita ovat taitoja ja ominaisuuksia, joita tarvitset. Tulet toimimaan osana monialaista tiimiä, jossa fyysiset ja digitaaliset rajapinnat yhdistyvät ihmislähtöisiksi palveluiksi. 

Toivomme, että sinulta löytyisi kokemusta  

Edellytämme valittavilta asiantuntijoilta oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä projekteja läpi itsenäisesti sekä liiketoimintaymmärrystä. Sinulta löytyy tietysti positioon soveltuva koulutus ja pystyt kommunikoimaan työssäsi sujuvalla suomen ja englannin kielellä.

Rakennamme roolin taustasi ja kokemuksesi mukaan. Mitä enempi kokemusta ja laajempi osaaminen, sitä suurempia saappaita voit käyttää. Kerro meille, millaista osaamista Sinun mukanasi saamme meille?  

Tervetuloa LINKin tiimiin

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Saat paikan monialaisessa työympäristössä ja tunnettujen brändien kehityshankkeissa. Toimimme mm. Espoon, Helsingin, Pirkanmaan sekä Turun palvelumuotoilun puitesopimuskumppanina, joten meillä pääset käyttämään osaamistasi myös julkishallinnon organisaatio- ja  palvelumuotoiluhankkeissa. 

LINKin monialaisuus näkyy päivittäisessä työssä

LINKin asiakasprojekteille on tyypillistä integroitu suunnittelu, jossa eri alojen suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Asiakas saa meiltä kokonaisvaltaisen osaamispaketin.  Tiimeissämme on myös suunnittelijoita, jolta löytyy kahden eri alan tutkinto. Työpöydillä on esimerkiksi IoT-hankkeita, julkisten palveluiden kehitystä, digitaalisten palveluiden ja -sovellusten kehitystä, koneiden, laitteiden ja ajoneuvojen suunnittelua. Jos haluat tietää lisää, millaisia palveluita LINK asiakkailleen tarjoaa ja millaisia projekteja LINKillä on tehty, käy kurkkaamassa kotisivujamme

Urasivuillamme kerromme muun muassa millaista porukkaa meillä on töissä. 

Sinä voit olla seuraava LINKiläinen! 

Hae 23.10.2021 mennessä. Huomaathan, että etenemme haastatteluihin jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, koska projektit odottavat lisäkäsiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
Piritta Winqvist, Director, UX & Service Design  p. +358 40 549 0752, piritta.winqvist(at)linkdesign.fi 
Varmimmin tavoitat Pirittan keskusteluihin varattuina soittoaikoina:
to 30.9. klo 15-18, to 7.10. klo 15-18 ja to 14.10. klo 15-18