Service Designer / Nitor

Haluatko rakentaa kanssamme kestävää digitaalista tulevaisuutta ja kehittää menestyviä palveluita asiakkaillemme? Etsimme Nitorille kokenutta palvelumuotoilijaa, joka on valmis ratkaisemaan asiakkaidemme monipuolisia liiketoiminnan ja palvelukehityksen haasteita.

Nitorin design-tiimi koostuu yli kahdestakymmenestä ammattilaisesta, joilla on vankkaa kokemusta monipuolisista suunnittelutehtävistä erityisesti digitaalisten palveluiden parissa. Muotoilulla on keskeinen rooli asiakasorganisaatioidemme bisnesmahdollisuuksien tunnistamisessa ja strategian konkretisoimisessa. Haemmekin nyt tiimimme palvelumuotoilijaa, joka toimii asiakkaidemme strategisena kumppanina ja auttaa heitä menestymään digitaalisessa liiketoiminnassaan.

Mitä tarkoitamme palvelumuotoilulla?

Näemme palvelumuotoilun kokonaisvaltaisena lähestymistapana palvelun tai liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelumuotoilu on tiimilaji, joka edellyttää eri osaamisalojen ja asiantuntemuksen sujuvaa yhteen tuomista kehittämistyön eri vaiheissa. Nitorin palvelumuotoilijat ovatkin monipuolisia asiantuntijoita ja tiimipelaajia, joille ihmiskeskeinen suunnittelu ja empaattisuus ovat työn lähtökohtia. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oikeat ja merkitykselliset ongelmat sekä tehdä hähmäisestä selkeää visualisoimalla ja prototypoimalla ratkaisut. Emme usko mutuun ja oletuksiin, vaan perustamme ratkaisut ja päätökset tutkittuun tietoon. Emme myöskään usko hopealuoteihin tai parin päivän pikapyrähdyksiin. Haluamme tehdä vaikuttavaa, pitkäjänteistä ja tuloksellista palvelumuotoilua, joka luo aitoa liiketoimintaa ja tuntuu erinomaisena kokemuksena palvelun käyttäjille.

Roolin vaatimukset

Työmme edellyttää itsenäistä ja aktiivista otetta. Emme ole managereita, vaan laitamme itsemme likoon ja saamme asioita tapahtumaan. Tunnemme palvelumuotoilun menetelmät tutkimuksesta yhteiskehittämiseen ja prototypointiin. Hyvät fasilitointi- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä, sillä kommunikoimme ketterien kehitystiimien, liiketoiminnan edustajien ja loppukäyttäjien kanssa palvelukehityksen eri vaiheissa. Tuomme näin eri sidosryhmät yhteen ja varmistamme myös palvelun erinomaisen lopputuloksen.

Hakeminen

Mikäli löydät itsesi tästä ilmoituksesta, ota meidän rohkeasti yhteyttä!
Liitä hakemukseesi CV. Tutustumme työhistoriaasi mielellämme myös portfolion muodossa.