Service Designer / Ramboll

Onko käyttäjälähtöisyys sisäänrakennettu osa sinua? Osaatko haastaa ja tunnistaa käyttäjän tarpeet, pystytkö erottamaan ne toiveista? Osaatko kertoa, miten käyttäjälähtöisyys ja kestävä kehitys liittyvät toisiinsa? Jos vastaat kyllä, toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon kehittämään palvelumuotoilua Rambollilla! Toivomme sinun tuovan mukanasi innokasta työotetta, rautaista fasilitointiosaamista sekä innostusta uusien asioiden oppimiseen ja tekemisen kehittämiseen.

Sinusta vahvistus palvelumuotoilutiimiimme?

Rambollin tavoite on tuottaa kestäviä suunnitteluratkaisuja. Käyttäjän tarpeiden tunnistaminen ja ymmärtäminen on kestävien suunnitteluratkaisujen perusta. Palvelumuotoilutiimimme tukee Rambollin 17000 asiantuntijaa tuomalla suunnitteluun design thinking -ajattelutavan, eri käyttäjäryhmien tarpeet ja motiivit, fasilitoimalla prosessit sekä sanoittamalla ja visualisoimalla haastaviakin ongelmavyyhtejä.

Palvelumuotoilua tarvitaan lähes kaikilla Rambollin toimialoilla ja tehtäväsi on viedä käyttäjälähtöistä otetta monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti asiakastoimeksiantoihimme. Tehtävässäsi pääset toimimaan Rambollin eri toimialojen projekteissa (mm. infrastruktuuri, rakennukset, ympäristö, vesi) ja tuomaan eri käyttäjäryhmien näkemystä ja käyttäjälähtöisyyttä vahvemmin osaksi monipuolisia projekteja.

Haemme palvelumuotoilijaksi henkilöä, joka pystyy itsenäisesti työstämään tarjouksen ja vetämään projektin eli toimimaan projektipäällikkönä. Usein työ voi olla myös muiden projekteissa auttamista esimerkiksi viestintä- ja fasilitointiroolissa.

Ramboll tukee työntekijöitämme työn, perheen ja yksityiselämän yhteensovittamisessa. Meillä on mahdollisuus etätöihin useimmissa työtehtävissä. Uskomme, että erilaisuus tuo rikkautta työyhteisöön ja että jokaisen rambollaisen tulee voida olla oma itsensä työssään. Olemme tutkitusti yksi Suomen suosituimmista työnantajista alallamme. Lue lisää millaista meillä on olla töissä.

Etene kohti tavoitteitasi 

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Design thinking on tärkeää saada koko organisaation tekemiseen – roolissasi pääset kasvattamaan muotoiluajattelua Rambollissa.

Arvostamme ja odotamme sinulta:


Olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työstäsi suoriutuva, jolle laadukas työn jälki on tärkeä tekijä. Muutosmyönteisyys auttaasinua adaptoitumaan tuleviin muutoshankkeisiimme etulinjassa. Pystyt viestimään ammatillisesti sekä suomeksi että englanniksi. Välillä on toki hyvä heittäytyä mukaan palvelumuotoilutiimin hulvattomiin, mutta asiallisiin keskusteluihin pilke silmäkulmassa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdollinen portfoliosi töistäsi, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään 30.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään Aino Mensonen p. 0405335198 ja Eero Salminen p. 0503257830. Molemmat ovat tavoitettavissa puhelimitse 26.10. klo 10-12 ja 28.10. klo 15-16.

Hae paikkaa.