Service designer / ResQ Club

Service designer (Flexible remote) 
NB: This job posting is in Finnish as the job requires Finnish fluency. 

ResQ Club on olemassa, jotta jonain päivänä maailmassa ei olisi ruokahävikkiä. Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme tekemällä vastuullisesta ruokailusta kaikista helpoimman ja kätevimmän tavan syödä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 klubilaista ja ResQ-palvelu on toiminnassa neljässä eri markkinassa (Suomi, Viro, Ruotsi ja Berliini).

Etsimme nyt kokenutta palvelumuotoilijaa, joka innostuu missiostamme ja käyttäjäkokemuksen kehittämisestä pienessä tiimissä. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa käyttäjätutkimukset ja käyttäjäymmärryksen hyödyntäminen suunnittelutyössä sekä palveluidemme konseptointi osana Product-tiimiä. Osaat suunnitella ja toteuttaa laadullista ja määrällistä käyttäjätutkimusta sekä jalostaa tutkimusten tuloksia, esimerkiksi käyttäjäpoluiksi ja käyttäjäpersooniksi, kokemuksestasi riippuen aina UX/UI-suunnitelmiksi asti. ResQ-palvelu koostuu kaksisuuntaisesta markkinapaikasta. Kykysi nähdä ja ymmärtää markkinapaikan molemmat puolet, sekä kehittää sen pohjalta käyttäjäkokemusta fasilitoiden ja yhteiskehittämisen kautta, luo hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Työotteesi on itsenäinen, ja haluat kehittää käyttäjälähtöisyyttä organisaatiossamme laajemminkin.

Tulet olemaan tärkeä osa motivoitunutta joukkoamme, jossa kaikkia yhdistää halu työskennellä paremman huomisen puolesta. Haluamme myös yhdessä panostaa työssä viihtymiseen ja kehittää työntekoamme niin, että töissä on hyvä olla ja pystymme keskittymään olennaiseen.

Toivomme, että…olet…

sinulla on…

HUOM: Ihanteellisessa maailmassa kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät yhdessä henkilössä, joka haluaa työskennellä kanssamme. Odotuksemme ovat ennen kaikkea toivelista, eli rohkaisemme hakemaan paikkaa, vaikka kaikkia ruutuja ei välttämättä rastitakaan.

ResQ Clubin Service designerina…

Työaika, palkka ja muut jutut
⏱ Työaika on 37,5 tuntia viikossa.

💰 Kuukausipalkka asettuu 4 200 ja 5 100 euron välille.

📍 Toimistomme on Helsingin keskustassa. Töitä voi tehdä myös etänä, kunhan käytössäsi on riittävän nopea ja luotettava internetyhteys. Mielellämme kuitenkin näkisimme sinut toimistolla vähintään kerran kuussa.

💬 Onnistuaksesi tässä tehtävässä, edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä erittäin hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkielemme on englanti. Muu kielitaito, kuten ruotsin tai viron osaaminen katsotaan eduksi.

👇🏼 Sivun alalaidasta löydät lisätietoja työsuhde-eduistamme ja siitä, miksi ResQ on loistava valinta seuraavaksi työpaikaksesi.

Alustava aikataulu
Pyrimme pitämään tämän aikataulun mutta saatamme esim. pidentää hakuaikaa tarvittaessa. 

Rekrytointiprosessimme tehdään anonyyminä aina tutustumispuheluun asti. Tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointijärjestelmämme anonymisoi hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi eli emme tiedä nimeäsi, syntymäaikaasi, sukupuoltasi tai kansallisuuttasi.

Perks and benefits 
This job comes with several perks and benefits 

Flexible working hours 
Time is precious. Make it count. Morning person or night owl, this job is for you.

Free coffee / tea 
Get your caffeine fix to get you started and keep you going.

Near public transit 
Easy access and treehugger friendly workplace.

Social gatherings 
Social gatherings and games; hang out with your colleagues.

Skill development 
We want to take you from good to great.

Maternity / paternity leave 
Kids are the future, go spend time with them.

See all 16 benefits 

Working at 
ResQ Club 

See company profile 

ResQ Club is a Finnish company connecting sustainable restaurants, cafes, and grocery stores with consumers that appreciate eating affordable quality food. We are on a mission to reduce food waste to zero at restaurants, cafes, and grocery stores. It’s estimated that 10% of the already produced food in restaurants ends up in the trash instead of hungry mouths. On a global scale, this equals 11 million tons of food wasted every year. We know we have a lot to do, but don’t be mistaken: we are fully committed to getting to zero. We at ResQ Club believe that motivated and satisfied employees are the driving force behind any company’s success, which is why we want to offer you a relaxed, informal and supportive atmosphere.

Read more about ResQ Club 

Apply.