Service designer / Telia

Työpaikkakuvaus

Telian digitaalisissa kanavissa asioi kymmeniä miljoonia asiakkaita vuosittain. Meidän tavoitteemme Online-tiimissä on tuottaa näille asiakkaille maailman paras digitaalinen asiakaskokemus. Työskentelemme mm. C Moren, Liigan, 5G:n, liittymien, älypuhelimien, tietoturvan ja pelaamisen parissa, samalla kun kehitämme uuden aikakauden digitaalisia itsepalvelukanavia. Toimimme moniosaajatiimeissä ja hyödynnämme moderneja toimintamalleja sekä työkaluja. Nyt etsimme 12 asiakaslähtöisen ajattelun omaavaa ammattilaista eri osa-alueille tehostamaan Telian digitaalisten palvelujen ja asioinnin kehitystä sekä tulevaisuutta.

Tiimimme on osa Telian Online, Marketing & Analytics -osastoa ja vastaamme mm. onlinen asiakas- ja käyttökokemuksesta. Haemme nyt Design-tiimiimme Service Designeria.

Seuraava uramahdollisuutesi
Service Designerina pääset suunnittelemaan Telian digitaalisten kanavien asiakaskokemusta. Selvität ja analysoit asiakkaiden toiveet, liiketoiminnan vaatimukset sekä huomioit tekniset rajoitukset. Sovellat suunnitteluprosessia työhösi ja käännät asiakasymmärryksen ymmärrettäviksi ideoiksi ja konsepteiksi, joissa on huomioitu asiakkaan näkökulma. Olet osa Telian Design yhteisöä ja pääset kehittämään sekä jalkauttamaan asiakaslähtöisiä toimintatapoja.

Kuka sinä olet?
Sinulla on osaamista ja kokemusta:

Mitä me tarjoamme?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mahtavassa tiimissä digitaalisista huippuosaajista koostuvassa organisaatiossa. Online tiimillä on kokonaisvastuu Telian asiakkaiden online kokemuksesta ja B2C online-kanavan liiketoiminnasta. Service Designerina pääset vaikuttamaan Online-kanavan tulevaisuuteen.

Lisäksi annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Tarjoamme upean mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti modernin markkinointiviestinnän ja datan hyödyntämisen alueilla ja kannustamme rohkeasti eteenpäin. Saat mahdollisuuden kivuta markkinoinnin näköalapaikalle, jossa voit kehittyä ammatillisesti ja pääset mukaan tulevaisuuden teknologioiden kehitykseen.

Kiinnostuitko?
Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus portfoliolla mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.11.2021. Lisätietoja tehtävästä tarjoaa Marco Suvanto, Head of Design, marco.suvanto@teliacompany.com, p. 044 587 3333, 15.11. klo 14-16, 18.11. klo 15-16 ja 22.11. klo 15-16.

Lue koko ilmoitus myös täällä