Service Designer / Verkkokauppa.com

Unohda konsulttien ohimenevät vierailut – miltä kuulostaisi inhouse-palvelumuotoilijan rooli Suomen suosituimmassa verkkokaupassa? Saat monipuolisen kattauksen tekemistä täysin uusista projekteista olemassaolevan paranteluun. Mikäli etsit paikkaa, jossa pääset kehittämään ja työskentelemään pitkäjänteisesti, tämä työpaikka tarjoaa sinulle juuri sitä!

Pähkinänkuoressa: Roolisi Service Designerinä Verkkiksellä

Toimit pääasiallisesti tiimissä, jonka vastuulla on lisäarvopalveluiden kehittäminen. Palvelumuotoilijana autat kehittämään uutta liiketoimintaa sekä monikanavaista asiointikokemusta. Tässä monipuolisessa ja laaja-alaisessa roolissa pääset toimimaan koko palveluiden elinkaaren kirjolla sisältäen:

Olet osa IT-organisaatiota, mutta teet tiivistä yhteistyötä monien sisäisten sidosryhmien kanssa. Verkkiksellä työskentelee kuusi UX-suunnittelun ammattilaista, joiden kanssa pääset säännöllisesti vertaissparrailemaan ja ammentamaan ideoita suunnittelutyöhösi. Työskentely onnistuu pääasiassa etänä niin halutessasi ja kaikki tapaamisemme hoituvat myös etätyökaluja hyödyntäen. Sinulla tulisi kuitenkin olla ajoittain mahdollisuus osallistua yhteisiin palavereihin tai työpajoihin toimistollamme Jätkäsaaressa. Verkkiksen IT-tekemisestä voit lukea lisää: https://meilletoihin.verkkokauppa.com/it-roolit/

Sopisiko Service Designerin rooli sinulle?

Verkkiksen palvelumuotoilijan rooli saattaa olla sinua varten, mikäli sinulla on jo monipuolista palvelumuotoiluosaamista ja -kokemusta. Saat kunnian toimia Verkkiksen ensimmäisenä palvelumuotoilijana, joten pääset käyttämään näkemystäsi ja taitojasi rakentaa palvelumuotoilun roolia ja prosesseja toimivaksi. Lähdet itseohjautuvasti jäsentämään ja ratkaisemaan laajojakin kokonaisuuksia. Osallistat ja motivoit sisäisiä sidosryhmiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Haluat jatkuvasti oppia ja kehittyä suunnittelijana. Tämän lisäksi arvelisimme osaamispaletistasi löytyvän seuraavat osa-alueet:

Lisäksi arvostamme:

Sinä kuitenkin lienet paras arviomaan, olisiko Service Designerin rooli sinua varten, sillä ensimmäisten 6 kuukauden aikana olet silmissämme onnistunut, kun:

Ensimmäisen työvuotesi päättyessä:

Verkkis tarjoaa sinulle persoonallisen ja kannustavan työyhteisön

Kuten roolisi kuvauksesta saatoit jo saada kuvan: olemme kehittämisintoinen työyhteisö. Meillä jokainen todella pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen. Meille tärkeää on, että asiat, joita edistämme, ovat pitkällä tähtäimellä vaikuttavia ja kasvumme mukana skaalattavia. Olemme eteenpäin katsova rohkea porukka, jossa sinun on innostavaa ja turvallista esittää kehitysideoitasi.

Kulttuuriamme kuvatessamme puhumme usein verkkisläisyydestä. Se pitää sisällään toisaalta huumorintajuisen ja persoonallisen yhteisön, jossa jokainen saa olla omanlaisensa, mutta lisäksi se on toimeen tarttuvaa reippautta, intohimoa omiin vastuualueisiin, inhimillisyyttä, rehellisyyttä sekä halua löytää parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen luovuutta käyttäen.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä töitä, vaan tärkeintä on aina yhteinen maali. Se syntyy rakkaudesta leipälajiin: verkkokaupan pioneerina pysymiseen. Yhteisöllisyys, ketteryys sekä into tuotteita kohtaan ovat supervoimiamme, eivätkä ne tunnu lähtevän meistä verkkisläisistä kulumallakaan. Lue lisää Verkkiksestä työpaikkana: https://meilletoihin.verkkokauppa.com/.

Jos kiinnostuksesi heräsi, toimi näin

Lähetä hakemuksesi meille täyttämällä hakemuslomake. Liitäthän liitteeksi vapaamuotoisen hakemustekstisi, palkkatoiveesi ja CV:si tai LinkedIn-profiilisi sekä portfoliosi.

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta? UX Team Lead Anna-Mari Mattila on valmis vastaamaan kysymyksiisi puhelimitse tiistaina 30.5. klo 9–10 tai torstaina 8.6. klo 13–14. Lisää työskentelystä tiimikaverin näkökulmasta voit kysyä UX Designer Inga Luomalta mailitse inga.luoma@verkkokauppa.com.

Hae paikkaa.