Sisustuksen tuntiopettaja

Helsingin aikuisopisto etsii sisustusarkkitehtiä, -suunnittelijaa tai alan opiskelijaa tarjoamaan sisustuksen kurssia tai kursseja kansalaisopistoomme. 

Olemme yksityinen, yleishyödyllisen yhdistyksen omistama opisto, joka yli 50 vuoden Takatöölöläisyyden jälkeen muutti vuosi sitten Etu-Töölöön. Päätoimipisteemme on entinen tyttölyseo, joka remontoitiin tarpeitamme varten. Helsingin aikuisopisto | 1 000+ kurssia (helao.fi) 

Kurssimme toteutuvat, jos opiskelijoita ilmoittautuu minimimäärä (8-10). Toisaalta kurssien maksimiopiskelijamäärä koetetaan pitää 12-15 opiskelijassa, jotta henkilökohtainen ohjaus olisi mahdollista. Toiveissa olisi 16-20 tunnin peruskurssi, jonka muotoa ja sisältöä voidaan suunnitella yhdessä. Myös lyhyemmät, aiheeseen liittyvät kurssit ovat mahdollisia. Tai alan tietoja ja taitoja ammatillisesti tarvitseville suunnatut kurssit sopivat ohjelmaamme myöskin. 

Opiskelijamme ovat aiheesta kiinnostuneita kansalaisia ja kansalaisopistokurssit ovat kaikille avoimia. Opetustiloissa on tietokone, internetyhteys, datatykki ja dokumenttikamera. Tarvittaessa kurssi voi kokoontua, ainakin osin, kuvataideluokassa. Palkkaa tai palkkiota maksamme ensisijaisesti yksityisen opetusalan TES:n mukaan. Toivomme uutta kurssia jo kevään 2022 ohjelmaan, jonka pitää valmistua lokakuun aikana. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä koulutuspäällikkö Juha Okkoon, juha.okko@helao.fi,  
p. 045 859 11 93.