Sisustus- ja kalustesuunnittelija / Pohjolan Taitajat

AINA on kotimainen keittiö -ja kalustetoimittaja, joka tarjoaa Suomen laajimman valikoiman kalusteista. Olemme kasvava brändi ja meillä on Suomessa jo yli 30 myymälää. Jokaisessa myymälässä työskentelevät omat ihanat AINA-kauppiaat. Lue meistä lisää täältä: https://ainakeittiot.fi/

Haemme Tampereen Hämeenpuiston AINA:lle osaavaa ja kokenutta myyjää. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa keittiöiden suunnittelu omalla suunnitteluohjelmallamme sekä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös asiakkaiden kohtaaminen heidän kodissansa sekä myymälässä, joten oma auto on työssäsi välttämätön. Toivomme meidän myyjältämme rohkeutta tarttua haasteisiin ja aiempaa kokemusta myyntityöstä. Työssämme on myös tärkeää osata käyttää yleisimpiä tietokoneohjelmia, kuten Office365-paketin sisältämät sovellukset. Lisäksi yrittäjäluonteinen asenne on etusi ja toivommekin, että mahdollisuus työskennellä toiminimellä tai esimerkiksi kevytyrittäjänä ei ole sinulle este. 

Me tarjoamme sinulle valmiit asiakkaat, jotka ovat meihin suoraan yhteydessä. Lisäksi työaikasi on joustava ja sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Meiltä saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja koulutuksen suunnitteluohjelman käyttöön.

Älä epäröi, vaan laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin osoitteeseen allan.liehu@ainakeittot.fi, ja ollaan yhteyksissä!