Sisustus- tai rakennusarkkitehtitaustainen Projektipäällikkö / Suunnittelemo / Choice HR

Kasvumme tueksi haemme nyt sisustus- tai rakennusarkkitehtitaustaista Projektipäällikköä.

Mitä projektipäällikkö Suunnittelemolla tekee?

Työnkuvasi tulee olemaan hyvin monipuolinen ja pääset toteuttamaan tiimimme kanssa erilaisia toimitila- ja kiinteistökehitysprojekteja. Projektipäällikkönä vastaat projektien aikataulutuksesta, budjetoinnista ja läpiviennistä, sekä tiimin ohjaamisesta. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja teet yhteistyötä myös muiden yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Koordinoit ja sparraat suunnittelutiimiä, toimit projektien ohjaajana sekä kehität projektitoimintoja. Projektista riippuen osallistut myös suunnittelutyöhön, mutta pääpaino työssäsi on projektien hallinnassa ja koordinoinnissa sekä asiakastyössä.

Oletko etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään etsimme henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus erityisesti liike- ja työtilojen suunnitteluun erikoistuneiden projektien johtamisesta. Olet koulutukseltasi sisustus- tai rakennusarkkitehti (tai vastaava tutkinto) ja olet työskennellyt useamman vuoden työympäristö- tai liiketilahankkeiden parissa. 

Arvostamme hyvää hahmotuskykyä, visuaalista silmää sekä kykyä tehdä ideoista totta. Sinulla on erinomaiset projektienhallintataidot ja ymmärrät esimerkiksi kustannusten hallinnan, budjetoinnin ja aikataulutuksen tärkeyden. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen sekä omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Pystyt toimimaan sujuvasti paineen alla ja lähestyt haastavia tilanteita ratkaisukeskeisesti.

Toivomme sinulta osaamista mallinnusohjelmistoista. Työ edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä perustason englannin kielen osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset ennen kaikkea vastaamaan kiinnostavista ja monipuolisista asiakasprojekteista sekä vaikuttamaan erilaisten ja eri kokoisten yritysten tarinoihin. Saat työskennellä inspiroivassa työympäristössä ammattitaitoisen suunnittelijoista koostuvan tiimin kanssa. Suunnittelemo on pieni mutta kasvava yritys, jossa jokainen pääsee laajasti hyödyntämään ammattitaitoaan ja osaamistaan. 

Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon, joustavat työajat, yhteistä tekemistä tiimin kanssa sekä visuaaliset ja avarat työtilat Tampereen keskustassa.

Miten haen?

Hae tehtävää alla olevan painikkeen kautta viimeistään 5.5.2022. Hakemuksella kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi, odotuksistasi ja motivaatiostasi. Lisääthän mukaan myös palkkatoiveesi. 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Choice HR:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Choicen Laura Vesa (050 3051945laura.vesa@choicehr.fi).

Mikä Suunnittelemo?

Suunnittelemo Oy on vuonna 2014 perustettu, pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella toimiva, kiinteistöjen kehityshankkeisiin, tilasuunnitteluun, arkkitehtuuriin ja sisustussuunnitteluun sekä konsepteihin erikoistunut yritys. Projektikantamme on laaja-alaista ja hankkeet vaihtelevia aina pienistä sisustus-suunnittelu-kohteista laajoihin uudisrakennus-hankkeisiin. Tiimissämme on hyvin monipuolista osaamista ja hyvä yhdessä tekemisen meininki. Henkilökuntamme sparraa mielellään toisiaan, mutta jokainen kykenee myös itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön. Tiimiimme mahtuu aina mukaan hyviä tyyppejä ja osaavia tekijöitä, olisitko se kenties sinä? 

Tutustu Suunnittelemoon lisää täällä: https://www.suunnittelemo.fi/