Sisustusarkkitehti / 2 paikkaa / Ambienti

Ambienti etsii vahvistuksia tiimiinsä. Etsimme kokeneita sisustusarkkitehtejä, joilla on kiinnostusta ja paloa asiakastyötä sekä korkeatasoisten sisustusratkaisujen suunnittelua kohtaan.

Tiimissämme on tällä hetkellä kaksi roolia täytettävänä: yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen. Pääpiirtein roolit ovat samanlaisia, osa-aikaisessa roolissa painottuu kuitenkin vahvemmin työ, joka ei vaadi päivittäistä läsnäoloa. Osa-aikaisuus sovittavissa, esim. 2/3 päivää viikossa.

Molemmissa rooleissa roolissa pääset sukeltamaan italialaisten huippubrändien maailmaan osana kunnianhimoista ja lämminhenkistä tiimiä. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, arkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja -arkkitehdit, sekä rakennusliikkeet. Pääset työskentelemään korkealaatuisten tuotteiden parissa, suunnittelemaan keittiöitä, vaatehuoneita, seinä- ja oviratkaisuja jne. monimuotoisiin ja inspiroiviin projekteihin. Tehtäväsi alkaa asiakastapaamisesta ja loppuu asennukseen. Asiakkaamme tuntevat meidät asiantuntijuudestamme ja teemme projekteissamme usein yhteistyötä myös työmaiden ja asentajien kanssa, jotta suunnittelemamme kokonaisuudet toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tärkeimmät työtehtävät

· Myyntityö, asiakastapaamiset showroomilla
· Suunnittelutyö, ideointi ja luonnosten piirtäminen (Archicad tai SketchUp)
· Tarjouslaskenta ja myyntiesityksen luominen
· Yhteydenpito asiakkaisiin, myynnistä asennukseen
· Tilausten teko ja yhteydenpito Italialaisten toimittajiemme kanssa

Toivomme sinulta

· Vahvaa visuaalista näkemystä ja kykyä sanoittaa se asiakkaalle
· Usean vuoden (4+) kokemusta sisustusarkkitehdin tehtävistä
· Kiinnostusta brändejämme kohtaan ja halua oppia uutta
· Kykyä hahmottaa teknisiä ratkaisuja ja ohjeistaa asiakkaita/asentajia niistä
· Osaamista Achicad ja SketchUP -ohjelmista
· Positiivista asennetta ja tiimityöskentelykykyä

Toivomme myös, että viihdyt asiakastyössä ja tehtävässä, jossa tasapainoilet luovan suunnittelun ja projektityön välillä. Kokemus työmaakäynneistä saneeraus- sekä uudiskohteissa on myös hyödyksi.

Tarjoamme sinulle

· Kiinnostavia ja monimuotoisia projekteja – pienistä toteutuksista, isoihin koko huoneiston tai talon kattaviin kokonaisuuksiin
· Mahdollisuuden työskennellä huippubrändien kanssa – tilanteen salliessa teemme myös tutustumismatkoja tehtaille Italiaan
· Tiiviin ja kannustavan työyhteisön – tuemme toisiamme, ideoimme ja ratkomme haasteita yhdessä
· Mahdollisuuden vaikuttaa liiketoimintamme kehitykseen – arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja haluamme aina kehittää toimintaamme

Mikäli tunnistat itsesi ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV, portfolio ja palkkatoive osoitteeseen nina.cacciatore@ambienti.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 13.6.2022. Lisää hakemukseen tieto haetko kokoaikaista vai osa-aikaista roolia. Huomioithan että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön osuessa kohdalle voimme tehdä palkkauksen jo aiemminkin.

Ambienti

Ambienti on jo yli 15 vuotta toiminut erilaisten sisustusprojektien luotettavana ja innovatiivisena kumppanina. Valikoimamme keskiössä ovat huolella valitut ”made in Italy” sisustusbrändit, kuten Poliform, Rimadesio ja Antoniolupi, joita kaikkia yhdistää korkea laatu, design, innovatiivisuus ja ajaton eleganssi. Olemme erikoistuneet kodin kiinteisiin kalusteisiin mutta tarjoamme asiakkaillemme myös lajitelman huonekaluja ja täydentäviä sisustus tuotteita. Yhdistämällä kokemukseemme, syvän tuoteosaamisemme sekä luovan suunnittelukykymme, tarjoamme ratkaisuja, jotka inspiroivat ja kestävät aikaa. Liiketilamme sijaitsee meren äärellä Helsingissä osoitteessa Eteläranta 18.

Ps. Verkkosivumme ovat työn alla, mutta voit tutustua valikoimaamme Instagramissa @ambientihelsinki.