Sisustusarkkitehti

Sisustusarkkitehti vakituiseen työsuhteeseen

Agile Work on Helsingissä toimistoaan pitävä työympäristö kehittämisen yritys. Määrittelemme, suunnittelemme  ja toteutamme työympäristöjä tulevaisuuden edelläkävijöille. Kaipaamme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme idearikasta ja tulevaisuuteen katsovaa sisustusarkkitehtiä suunnitelemaan tulevaisuuden työympäristöjä. 

Työhön kuuluu työympäristöjen suunnittelua,  konseptista aina visualisointeihin ja tekniseen piirtämiseen asti, sekä suunnitteludokumentaation tuottaminen yhdessä muun tiimin kanssa.

Hakemamme sisustusarkkitehti pystyy toimimaan ketterästi ja oma-aloitteisesti. Tarkkuus, kyky pysyä aikataulussa ja reagoida nopeasti ovat tärkeitä ominaisuuksia projekteissamme. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Lisäksi toivomme yhteistyökykyä ja rohkeutta heittäytyä mukaan ideoimaan uutta. Pystyt työskentelemään niin englanniksi kuin suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi. Sinulle on kyky hahmottaa, visioida ja tarvittaessa myös haastaa asiakasta pilke silmäkulmassa. Esiinnyt luontevasti niin pienen yleisön kuin yrityksen johtoryhmän edessä.

Osaaminen:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja useamman vuoden kokemus. Sinulla on takana useamman vuoden kokemus tilallisen konseptin suunnittelusta ja vahva visuaalinen esitystaito. Osaat muuttaa asiakkaan tarpeet toimiviksi konsepteiksi ja toteutettaviksi työympäristöiksi.
  • Ohjelmistot ja 3D-mallinnukset ovat ystäviäsi. Hallitset useita ohjelmistoja kuten Archicad, AutoCad, Adobe Creative Cloud. 3D- mallinnustaidot (esim. Archicad, 3d Studio Max, Vray) katsotaan eduksi. Tärkeää on, että olet tehokas tekninen piirtäjä ja sisustusdokumentaation tuottaja.
  • Sinulla on vahva suomen ja englannin kielen taito. Asiakkaamme ovat niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yrityksiä joten kielitaito on työssäsi tärkeää. Virheelliset välimerkit ja kirjoitusasut puistattavat sinua, ja osaat viimeistellä työsi laadukkaasti.
  • Osaat priorisoida omaa aikaasi ja olet tiimin luonteva jäsen. Meillä tehdään työtä yhdessä. Tulet liittymään samanaikaisesti useaan eri projektiin ja on ehdottoman tärkeää, että yhteistyö eri tiimeissä ja asiakkaiden kanssa sujuu kuin tanssi, mutta pystyt myös itsenäiseen työhön. Sinulla on myös halu kehittää sisäisiä prosesseja ja toimintamalleja.
  • Osaat kertoa tarinoita tilan kautta.  Pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia ja osaat jalostaa ne visuaalisesti mielyttäviksi, ja inspiroiviksi, mutta toiminnallisiksi tulevaisuuden työympäristöiksi. Haastat meitä ja asikkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin.

Olisitko sinä seuraava vahvistus monialaiseen tiimiimme? Hae 03.10. mennessä!  Lue lisää: www.agilework.fi/avoimet-tyopaikat