Sisustusarkkitehti

Olemme pieni sisustusarkkitehtitoimisto, joka on perustettu vuonna 1997. Meillä on kokemusta sekä julkitilasuunnittelusta että yksityiskohteista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, joka parantaa ihmisten elämisen laatua. Meillä on paljon erilaisia projekteja ja suunnittelemme käyttäjälähtöisesti mm. työympäristöjä, yksityiskoteja, sosiaalitiloja ja erilaisia tilakonsepteja.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sisustusarkkitehtiä, jolle on jo ehtinyt karttua kokemusta muutaman vuoden ajalta.

Päätehtäviäsi ovat mm. tila- ja konseptisuunnittelu, teknisten toteutuspiirustuksien piirtäminen, 3D-mallintaminen, erilaisten visuaalisten dokumenttien tuottaminen ja analyysilähtöinen suunnittelu käyttäjärajapinnassa. Pienessä porukassamme pääset osallistumaan monipuolisesti kaikkeen työhön ja meillä uudet ideat sekä näkemykset pääsevät hyvin esille.

Työkokemuksen lisäksi edellytämme sinulta itsenäistä Autocadin hallintaa. Lisäksi mm. 3D-mallinnusohjelmat, Photoshop, Office-ohjelmat ja RT-kortistot ovat tärkeitä työkalujamme.  Toivomme, että olet oma-aloitteisesti ja tehokkaasti työskentelevä henkilö, joka kykenee viemään eteenpäin useaa eri projektia samanaikaisesti ja hallitsemaan niiden aikataulut. Olet innokas etkä pelästy vastuuta ja haasteita. Pidät käytännönläheistä otetta suunnitteluun tärkeänä ja työskentely eri ammattialojen kanssa on sinulle luontevaa.

Toimistomme sijaitsee Porvoon keskustassa. Osittainen etätyö on mahdollista ja tavoitteenamme on laajentua/siirtää toimintaamme pääkaupunkiseudulle vuonna 2024.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv, portfoliosi ja palkkatoivomuksesi sähköisessä muodossa osoitteeseen anniina@interform.fi mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.