Sisustusarkkitehti / Interform

ETSIMME KOKENUTTA SISUSTUSARKKITEHTIÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Mitä olemme?

Olemme sisustusarkkitehtitoimisto, joka on perustettu vuonna 1997. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, joka parantaa ihmisten elämisen laatua. Olemme asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen suunnittelutoimisto, jolle julkitilasuunnittelu on erityisosaamista. Olemme suunnitelleet mm. työympäristöjä, sosiaalitiloja, erilaisia tilakonsepteja sekä myös yksityiskoteja. 

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sisustusarkkitehtiä, jolle on jo ehtinyt karttua kokemusta useamman vuoden ajalta. 

Odotamme sinulta osaamista tila- ja sisustussuunnittelusta, mutta näiden lisäksi sinulta tulisi luonnistua myös projektinhallinta, johon kuuluu mm. budjetointi, aikataulutus ja projektin läpivienti alusta loppuun saakka.

Toivomme, että olet oma-aloitteisesti ja tehokkaasti työskentelevä henkilö, joka kykenee viemään eteenpäin useaa eri projektia samanaikaisesti. Olet innokas etkä pelästy vastuuta ja haasteita. Pidät käytännönläheistä otetta tärkeänä ja työskentely eri ammattialojen kanssa on sinulle luontevaa. Toivomme, että haluat olla osa tiimiä, mutta kykenet työskentelemään myös itsenäisesti.

Lisäksi odotamme sinulta:
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
-AutoCAD ja ArchiCAD osaamista
-Photoshop ja Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä
-RT-kortistojen tuntemusta

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset osallistumaan monipuolisesti kaikkeen työhön. Pieni firmamme kehittyy jatkuvasti, joten uudet ideat ja näkemykset pääsevät hyvin esille. Meillä on joustavat työajat ja osittainen etätyö on mahdollista. Toimistomme sijaitsee Porvoon keskustassa ja tavoitteenamme on laajentua/siirtää toimintaamme pääkaupunkiseudulle vuonna 2024. Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv, portfoliosi ja palkkatoivomuksesi sähköisessä muodossa viimeistään 7.6.2022 osoitteeseen anniina@interform.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Anniinalta puh. 0400736563
Lisää tietoja yrityksestämme löydät sivuiltamme interform.fi