Sisustusarkkitehti / ISS Palvelut

Haemme nyt Pitäjänmäen pääkonttoriimme kokenutta SISUSTUSARKKITEHTIA. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

ISS Tilapalvelut tuottaa asiantuntijapalveluita asiakkaidensa toimintaympäristön kehittämiseen. Osaaminen painottuu tilasuunnitteluun ja eri kokoisten suunnitteluprojektien johtamiseen ja läpiviemiseen. Palvelun laadun varmistaa ISS Palveluiden vahva osaaminen, joka kattaa kiinteistön koko elinkaaren. Organisaation sisäinen yhteistyö mahdollistaa toimitilajohtamisen kokonaispalveluratkaisut joustavasti toteutettuna.

Tehtävässä toimit pienessä, mutta dynaamisessa suunnittelutiimissä, joka vastaa asiakkaiden toimitilojen kokonaisvaltaisesta tilasuunnittelusta, projektiin liittyvien osa-alueiden läpiviennistä sekä interaktiivisesta asiakasyhteistyöstä yhdessä avainasiakasorganisaatiomme kanssa.

Edellytämme tehtävään sisustusarkkitehdin koulutusta (AMK tai vastaava) sekä usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä vaatii kokemusta ja osaamista Excel-taulukoinneista sek AutoCAD, ArchiCAD sekä Photoshop ohjelmista. Toivomme sinun omaavan myös vahvaa kokemusta ja näyttöä 3D-mallinnuksesta.

Odotamme, että olet toimintaotteeltasi itseohjautuva ja tuot rohkeasti ja aktiivisesti oman panoksesi näkemyksineen tiimityöhön. Viihdyt pitkäjänteisessä työskentelyssä asiakasrajapinnassa, mutta sinulta löytyy tarvittaessa nopeutta ja tarkkuutta suoriutua laadukkaasti tiukoista aikatauluista huolimatta. Asiantuntijan roolissa olet jämpti, vakuuttava ja ratkaisuhakuinen. Me ISS:llä autamme ja haastamme asiakkaamme kehittymään ja olet oiva esimerkki siitä miten itse omaksut ketterästi uusia toimintamalleja ja -tapoja. Toivomme edellä mainittujen lisäksi sujuvaa kommunikointia sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielellä.Upeat asiakkaamme sijoittuvat ympäri Suomea, joten toivomme sinulta ajoittaista matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme. Työsi myötä pääset osaksi kehittyvää, asiantuntevaa ja kansainvälistä organisaatiota, jossa osaamistasi ja ratkaisukeskeisyyttäsi arvostetaan. Toimitilamme antavat hienon mahdollisuuden monimuotoiseen työskentelyyn ja avoimeen vuorovaikutukseen. Tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa tilasuunnittelun päällikkö, Helena Hallanoro, 050 345 7983.

Oletko hakemamme henkilö? Jätä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 15.12.2021 mennessä. Liitäthän mukaan tiivistetyssä muodossa myös sähköisen portfoliosi.