Sisustusarkkitehti ja CAD-piirtäjä / Puroplan

TYÖPAIKKAILMOITUS

Kiinnostaako luova työ haastavien ja vaihtelevien projektien parissa? Haluatko päästä osaksi huipputiimiämme toteuttamaan maan hauskimpia hotelleja ja uniikkikohteita?
Tarjoamme rohkeille ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville arkkitehdeille ja sisustusarkkitehdeille mielekästä työtä muutossuunnittelun ja uudisrakentamisen parissa. Tulet työskentelemään pienessä ja dynaamisessa organisaatiossa, jossa jokaisella on tärkeä ja merkittävä rooli työyhteisössämme. Toimimme kansainvälisesti, joten suomen kielen lisäksi englannin on taivuttava sujuvasti. Arvostamme vankkaa alan osaamista, aikaansaavaa työskentelytapaa, aktiivista ja motivoitunutta asennetta sekä ammattimaista otetta projektien hoidossa.

Meillä pääset tekemään töitä huippuporukassa! Puroplan & Jaakko Puro Oy on hotellien, ravintoloiden ja liiketilojen suunnitteluun erikoistunut arkkitehti- ja sisustusarkkitehtitoimisto, joka sijaitsee Helsingin historiallisessa ydinkeskustassa. Yhtenä Suomen johtavista alan suunnittelutoimistoista olemme luoneet useita tunnettuja hotelli-, ravintola-, hiihtokeskus-, kauppakeskus- ja kylpyläkohteita. Tutustu meihin tarkemmin tästä: www.puroplan.fi

Tällä hetkellä haemme:

SISUSTUSARKKITEHTIA

Etsimme joukkoomme kokenutta sisustusarkkitehtiä vaativiin hotelli-, ravintola- ja liiketilojen suunnitteluprojekteihin. Sinulla on usean vuoden työkokemus julkisten tilojen suunnittelu- ja toteutushankkeiden parissa sekä suunnitteluohjelmistojen erinomaista hallintaa (AutoCAD ja ArchiCAD). Työskentelemme tietomallipohjaisesti ArchiCAD-ympäristössä.

CAD-PIIRTÄJÄÄ / SUUNNITTELUASSISTENTTIA

Haemme pätevää cad-piirtäjää (Autocad ja ArchiCAD) rakennushankkeiden avustaviin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu kuvien piirtäminen ja asiakirjojen laatiminen suunnittelijoiden ohjeiden mukaisesti. Edellytämme rakennussuunnitteluun liittyvää koulutusta (esim. teknisen suunnittelun perustutkinto / suunnitteluassistentti), tehokkuutta ja alan vahvaa kokemusta. Työskentelemme tietomallipohjaisesti ArchiCAD-ympäristössä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: puroplan@puroplan.fi.

Toimi pian, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.